Преференциална оферта

Венеция - Милано - 5 дни/3 нощ. - 480 лв.

Глобус Турс Туроператор

Туристическа агенция Глобус турс е лицензиран туроператор с удостоверение за регистрация № 05276. Застрахован е по смисъла на чл. 97 ал. 1 от Закона за туризма в ЗК „ЛЕВ ИНС” АД със застрахователна полица № 13052410000207. Агенцията е създадена през 2004 г., като с годините успя да се утвърди като сериозна и водеща фирма в бранша. Глобус турс предлага качествени и коректни туристически услуги, с основен принцип на работа:

- ДА ПОСРЕЩА С УСМИВКА ВСЕКИ КЛИЕНТ;
- ДА ПРЕДОСТАВЯ КАЧЕСТВЕНА И ПРОФЕСИОНАЛНА УСЛУГА, ЗА ДА ГО ПРЕВЪРНЕ В СВОЙ ПРИЯТЕЛ И РЕДОВЕН КЛИЕНТ.

На своите клиенти помагаме в организирането на екскурзии и почивки в чужбина. В реализирането на нови екзотични пътешествия и круизи, в осъществяването на мечтаните пътувания. Дългогодишният опит ни дава увереност и умение да разберем потребностите на нашите клиенти, за да предложим не само най-изгодната финансова дестинация, но и най- добрата за пътувания в Европа, Азия, Африка, ОАЕ и др.
Стига клиентът да пожелае – ние ще покажем красивата Френска ривиера, ще отидем до вечните Египетски пирамиди, ще се докоснем до магията на Ориента, ще се потопим заедно в атмосферата на карнавалните шествия във Венеция, Рио Де Жанейро, Ксанти, Патра; ще се насладим на Балканските кулинарни фестивали, ще се разходим по бреговете на Йонийско и Егейско море, заедно ще съзерцаваме великолепието на Дубай…

Глобус турс предлага индивидуални и групови пътувания с цел опознаване красотата на културното и историческо наследство на България: морски, планински, СПА туризъм, кулинарен туризъм; нощувки в хотели, къщи за гости, вили в страната и чужбина; екскурзоводско обслужване; специални оферти за провеждане на фирмено парти, юбилей, работни срещи, професионални празници;

Глобус турс е вашият доверен партньор, които не само ще предложи добрата дестинация, изгодни билети (самолетни и фериботни), евтини хотели, но и при непредвидима ситуация ще отстоява и защитава само и единствено интереса на своите клиенти.

Благодарение на доверието, което ни гласуваха, гласуват и ще ни гласуват нашите клиенти, приятели и партньори, успяваме да си вършим работата с много желание, хъс и професионализъм. Продължаваме да се развиваме и да се стремим да предлагаме все по-качествени и професионални услуги.

Заповядайте при нас, ще ви посрещнем с усмивка, ще ви помогнем да изживеете едно незабравимо пътуване и ще станем приятели! Очакваме ви!