Преференциална оферта

Венеция - Милано - 5 дни/3 нощ. - 480 лв.

Интересни статии

Сподели Сподели с приятел

ПОСЕТЕТЕ ПРЕЗ 2018

Началото на годината е най- подходящото време, в което можете да планувате вашата почивка или просто да помечтаете за едно екзотично пътешествие. Предлагаме ви 5 ТОП дестинации, които да посетите през 2018.

5 МЯСТО: ЙОРДАНИЯ

Йордания е страната, която притежава едни от най – известните природни забележителности в цял свят, които все още малко са посещавани от многобройни туристи. Ще имате възможност да посетите част от християнските светини, да се разходите из древният град Петра, издълбан във варовиковите скали, да се порадвате на добро отношение и чудесно обслужване.

4 МЯСТО БАХАМСКИТЕ ОСТРОВИ:

Бахамските острови – Искате ли да отседнете на ваш, собствен остров (изгодно)? Да поплувате с прасенца? Да се гмуркате с акули сред останките на потънал кораб? Всичко това мога да ви предложат Бахамите! Те са островна държава, намираща се в Централна Америка и включват повече от 700 острова и още около 2500 коралови рифа и скали. Този низ от острови предоставя чудесна възможност за една незабравима ваканция.

3 МЯСТО - ПОРТУГАЛИЯ:

Португалия – всяка година привлича многобройни туристи с великолепните си плажове и големият брой слънчеви дни в Европа. Португалия дава възможност да се насладите на вкусна вечеря от морски дарове сред красиви природни пейзаж или древни руини.

2 МЯСТО МАЛТА:

Малта - Една от най- малките островни държави в света, която е успяла да съхрани много добре своите културно и историческо наследство през години. Остров на рицари, тамплиери, изпълнен с тайни, приключени и мистика Малта дава възможност да плувате между сини лагуни и естествени водни басейни и да се разходите из романтичните улици на Валета.

1 МЯСТО ЧИЛИ:

Чили – Една уникална страна, която дава възможност да се докоснете на многобройни природни чудеса: пустинята Атакама, която е най- сухото място на планетата; Лунната долина, която напомня на пейзаж от планетата Марс; най-високото езеро в света – Чунгара, разположено в северната част на страната и много други; най-южната континентална суша на планетата извън пределите на Антарктида. Посетете Чили, докоснете се до мразовитото ледено чудовище „студ“, покарайте ски на брега на океана и да опитайте едни от най- хубавите вина в света.

« Обратно