Преференциална оферта

Новогодишен купон в Сърбия - Ниш - 398 лв.

Празници в Тунис

Разпечатайте офертата

НОВА ГОДИНА в ТУНИС

5 Дни / 4 Нощувки
Самолет

Цени от 1019 лв.

Информация за програмата
Сподели

Маршрут: София- Тунис

5 дни/ 4 нощувки

Дати на пътуване:29.12.2018 - 02.01.2019 г.

Екзотика в духа на Ориента

Директен чартърен полет до Енфида

ДЕН – 1 / София - Тунис

Излитане от летище София с чартърен полет София – Тунис. Кацане на летище Енфида. Трансфер и настаняване в избрания хотел. Продължителност на трансфера – около 40 минути. Информационна среща с вашият представител. Трансфер до старият град и свободно време в центъра на Хамамет (старата Медина) за разходка по брега на морето и по уличките с магазини и заведения. Вечеря. Нощувка.

ДЕН - 2 / Тунис, Картаген, Сиди Бу Саид

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или целодневна екскурзия по желание:

 • ·Целодневна екскурзия до Тунис, Картаген, Сиди Бу Саид:
  Разглеждане на старата част на града – Медината, посещение на Източния пазар, посещение на музея Бардо – най-известния музей с антични мозайки в цяла Африка. Обяд в изискания район Гаммарте в ресторант “La tour Blanche”. След обяда тръгване за античния град Картаген. Разглеждане на римски бани и амфитеатър, както и на останалите руини на един от най – знаменитите древни градове, след което посещение на Сиди Бу Саид – романтично място високо в гората, от което се открива великолепна панорама на околността.
  Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

ДЕН – 3 / Разходка с пиратска лодка

Закуска. Свободно време за плаж, шопинг и други приятни забавления или по желание:

 • ·Разходка с лодка: няколко часа пътуване на борда на лодка, която ще ви отведе дълбоко в най-чистите води.

Връщане в хотела. Обяд. Ориенталска Новогодишна Вечеря. Нощувка.

ДЕН – 4 / ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

Закуска. Свободно време за плаж, шопинг и други приятни забавления или по желание:

 • Ел Джем- вторият по големина римски амфитеатър. Построен преди около 18 века днес е изключително добре запазен и Кайуран- духовен дом на всички тунизийци, като е четвъртият най-свят град на исляма (след Мека, Медина и Йерусалим. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

ДЕН – 5 / Отпътуване

Закуска. Трансфер до летище Енфида за полет до София. Продължителност на трансфер – около 40 минути.

Полезна информация

Полетно разписание: ( подлежи на препотвърждение)

Авиокомпания: Bulgarian air Charter

София – Енфида: 13:45 ч. / 13:20 ч.

Енфида – София: 11:30 ч. / 17:05 ч.

Трансфер летище – хотел – летище:

Продължителност: около 40 минути в посока с 3*/4*автобус. ( Отнася се за всеки хотел.)

Резервации:

Първоначална вноска: 350 лв. при подписване на договор.
Краен срок за пълно плащане: 31дни преди датата на пътуване.

Условия за прекратяване на договор:

ПЪТУВАЩИЯ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристическия пакет.

Когато ПЪТУВАЩИЯ прекрати договора по горната точка, той е длъжен да заплати на ТУРОПЕРАТОРА такса за прекратяване на договора.

ПЪТУВАЩИЯ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристиеския пакет, без да заплаща никаква такса за прекратяване в случай на неопределими и извънредни обстоятелства, настъпили или случващи се в мястото на дестинацията или в непосредствена близост до него, които засягат значително изпълнението на туристическия пакет или превоза на пътници до дестинацията.

Припрекратяване на договора за туристически пакет съгласно предходната точка, ПЪТУВАЩИЯ има право на пълно възстановяване на всички направени плащания за туристическия пакет, но няма право на допълнително обезщетение.

ПЪТУВАЩИЯ може да прекрати договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати стандартните разходи за прекратяване на договора.

ПЪТУВАЩИЯ дължи такса в размер на първоначалната вноска, ако прекрати договора до 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет.

ПЪТУВАЩИЯ дължи такса в размер на пълната стойност по договора, ако прекрати договора в периода между 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет и датата на започване изпълнението на туристическия пакет включително.

ВАЖНО:

 • 1. Необходими документи: Международен паспорт с валидност 6 месеца преди датата на заминаване
 • 2. Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата.
 • 3. Някои от часовете на ресторанти и атракциони, работно време на магазини и др. в хотелите, могат да бъдат променени без предварително уведомяване.
 • 4. Минимален брой туристи: 120 души. При неосъществен минимален брой туристи туроператорът е длъжен да уведоми 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет.
 • 5. Няма специални медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
 • 6. Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност.

Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма.