Преференциална оферта

Новогодишен купон в Сърбия - Ниш - 398 лв.

Празници в Чехия

Разпечатайте офертата

Предколедна Златна Прага

4 Дни / 3 Нощувки
Самолет

Цени от 590 лв.

Информация за програмата
Сподели

Маршрут: София – Прага- София

Дати на тръгване: 29.11; 06.12; 13.12 ;

4 дни / 3 нощувки

Смята се, че коледните базари в Прага са сред най-красивите в Европа. Най-популярните коледни базари в столицата на Чехия са на централния площад на стария град и на площад Wenceslas. На всеки от тези огромни коледни базари има над 150 къщички, от които да опитате традиционна чешка кухня и да пиете чешка бира.

ДЕН-1

Събиране на летище София за полет до Прага два часа преди полета. Кацане в Прага около 11:20ч. Обзорна обиколка на Прага с екскурзовод на български. Трансфер до хотела. Настаняване. Свободно време. Допълнителна екскурзия (включена в цената)Вечеря на корабче по река Вълтава. Нощувка.

ДЕН-2

Закуска. Допълнителна екскурзия От другата страна на Вълтава с екскурзовод на български език. Следобед :Свободно време или допълнителни екскурзии по желание: Полудневна екскрузия до Кутна Хора и Седлец или полудневна екскурзия до замъка Карлщейн. Нощувка.

ДЕН-3

Закуска. Свободно време или възможност за допълнителни екскурзии по желание:

-Допълнителна целодневна екскурзия до Дрезден с екскурзовод на български език.

-Вечеря в ресторант с традиционна чешка музика и танци – срещу допълнително заплащане, по желание.

Нощувка.

ДЕН-4

Закуска. Свободно време или възможност за допълнителни екскурзии по желание:

-Разходка с корабче по Вълтава с екскурзовод на български език.

Напускане на хотела. Трансфер до летището за полет Прага – София с директен полет на Авиокомпания България Ер. Продължителност на трансфер – около 30-40 минути. Кацане в София около 19:05ч. местно време.

Полезна информация

Разписание на пoлетите:
София – Прага – 10:15 ч. – 11:15 ч.
Прага – София – 16:25 ч. – 19:15 ч.
Трансфер летище - хотел – летище:
Продължителност – около 30 – 40 минути в посока с 3*/4* автобус.

Резервации:
Първоначална вноска: 350 лв. при подписване на договор.
Краен срок за пълно плащане: 31 дни преди датата на пътуване.

Условия за прекратяване на договор:
ПЪТУВАЩИЯ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристическия пакет.
Когато ПЪТУВАЩИЯ прекрати договора по горната точка, той е длъжен да заплати на ТУРОПЕРАТОРА такса за прекратяване на договора.
ПЪТУВАЩИЯ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристиеския пакет, без да заплаща никаква такса за прекратяване в случай на неопределими и извънредни обстоятелства, настъпили или случващи се в мястото на дестинацията или в непосредствена близост до него, които засягат значително изпълнението на туристическия пакет или превоза на пътници до дестинацията.
Припрекратяване на договора за туристически пакет съгласно предходната точка, ПЪТУВАЩИЯ има право на пълно възстановяване на всички направени плащания за туристическия пакет, но няма право на допълнително обезщетение.
ПЪТУВАЩИЯ може да прекрати договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати стандартните разходи за прекратяване на договора.
ПЪТУВАЩИЯ дължи такса в размер на първоначалната вноска, ако прекрати договора до 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет.
ПЪТУВАЩИЯ дължи такса в размер на пълната стойност по договора, ако прекрати договора в периода между 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет и датата на започване изпълнението на туристическия пакет включително.

ВАЖНО:
1.Минимален брой за провеждане на програмата 30 човека.
2.Групата се потвърждава до 30 работни дни преди отпътуване.
3.Възможна е промяна на полетното разписание, като клиентите ще бъдат уведомени своевременно.
4.Туроператорът си запазва правото да прави промени в програмата.
5.Няма специални медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
6.Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност.
7.Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.