Преференциална оферта

Нова година'21 в Истанбул - от 199 лв.

Празници в Турция

Разпечатайте офертата

Нова Година в Кушадасъ в Seven Seas Sealight Elite 5*

7 Дни / 4 Нощувки
Автобус
Оцени тази оферта (5.00 от 2 вота)

Цени от 488 лв.

Информация за програмата
Сподели

Нова година в Кушадасъ

хотел Seven Seas Sealight Elite 5*

7 дни/ 4 нощувки на база Ultra All Inclusive с включена Новогодишна Гала вечеря със сет меню с неограничена консумация на местни и вносни алкохолни и безалкохолни напитки в Neapolis + вътрешен отопляем басейн, турска баня, сауна, фитнес център, Wi-Fi интернет

Дата: 28.12.20. - 03.01.21.

1-ви ден /28.12.2020/: София - Пазарджик - Пловдив - Хасково - Кушадасъ
Отпътуване от София /Трафик Маркет/ в 18:00ч., Пазарджик в 19:30ч., Пловдив в 20:00ч. /хотел “Санкт Петербург”/, Хасково в 22:00ч.за Кушадасъ. Нощен преход.

2-ри ден / 29.12.2020/: Кушадасъ
Пристигане в Кушадасъ преди обед, настаняване в хотел Seven Seas Sealight Elite 5* Обяд. Свободно време за почивка и релакс сред 5 звезден лукс. Вечеря. Нощувка /1/.

3-ти ден /30.12.2020/: Кушадасъ
Закуска. Свободно време или по желание /срещу доплащане/ екскурзия до Памуккале. Вечеря. Нощувка /2/.

4-ти ден/31.12.2020/: Кушадасъ - Ефес /по желание/
Закуска.Свободно време за релакс или по желание /срещу доплащане/ екскурзия до древния град Ефес. Подготовка за Празничната новогодишна вечеря. Нощувка /3/.

5-ти ден /01.01.2021/: Кушадасъ - Сьоке /по желание/
ЧЕСТИТА НОВА 2021 ГОДИНА!
Късна закуска. Свободно време за отдих или по желание /срещу доплащане/ Екскурзия до Сьоке. Вечеря. Нощувка /4/.

6-ти ден /02.01.2021/: Кушадасъ - Хасково - Пловдив - Пазарджик - София
Закуска. Отпътуване за България на обяд. Нощен преход.

7-ми ден /03.01.2021/: София
Пристигане в София преди обед.

Полезна информация

Цената включва:

 • Транспорт с лицензиран автобус категория 3*
 • Новогодишна гала вечеря - сет меню с неограничена консумация на местни и вносни алкохолни и безалкохолни напитки в Neapolis
 • Шоу програма включваща ориенталски танци, DJ , томбола и много допълнителни изненади.
 • Безплатно ползване на вътрешен отопляем басейн, турска баня, сауна, фитнес център, Wi-Fi интернет
 • Медицинска застраховка с покритие 2000 евро за лица до 64 г. на ЗК Евроинс
 • Обслужване от представител на фирмата партньор в Кушадасъ
 • Пътни, гранични и фериботни такси

Цената не включва:

 • Допълнителни екскурзии:

- Ефес, Дома на Дева Мария и Храма на Артемида : възрастен - 45 €; деца ( 07 - 12 г.) - 25 € /Двупосочен трансфер от и до хотела, лицензиран екскурзовод на български език, посещение на изброените обекти и обяд на шведска маса (напитките се заплащат допълнително). Възможност за пазаруване на локум, сувенири и др. /

- Памуккале : възрастен - 45 €; деца ( 07 - 12 г.) - 25 € /Двупосочен трансфер от и до хотела, лицензиран екскурзовод на български език, посещение на Памуккале и древния град Хиераполис, обяд на шведска маса, възможност за пазаруване на сувенири от Оникс. В цената не са включени: Античния басейн, всички видове питиета по време на обяда. /

 • Застраховка "Отмяна на пътуване" - по желание и съгласно тарифите и условията на застрахователната компания
 • Доплащане замедицинска застраховка за лица от 65 г. до 74г. - 8.00 лв. (задължително доплащане). Лица над 74 г. се задължават сами да направят мед. застраховка и да я представят на туроператора.
 • Разходи от личен характер

Туристите желаещи да бъдат настанени на една маса в Новогодишната вечер, трябва да заявят желанието си предварително в офиса на агенцията.

Всичките 4 a'la карт ресторанта (мексикански, италиански, Риба и турски) по време на Новогодишните празници НЯМЯ ДА РАБОТЯТ!!!

Промоционални цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туриста.

Крайният срок за уведомяване, в случай че минималният брой туристи за осъществяване на организираното пътуване не е набран, е както следва:
- 20 дни преди започването на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни
- 7 дни започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност от 2 до 6 дни
- 48 часа преди започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност, по – малка от 2 дни

Начин на плащане: депозит – 30 % от пакетната цена; доплащане - до 10.12.20.

Срокове за анулации и неустойки:

 • За резервации направени по тарифи РАННИ ЗАПИСВАНИЯ за всички видове програми – 95 % от внесеният депозит.
 • За автобусни програми по редовни цени:

- От деня, следващ деня на записването до 60-тия ден преди датата на заминаване – 10% от основната цена на пътуването на турист.

- От 59-тия ден до 10-тия ден преди датата на заминаване – 30% от основната цена на пътуването на турист.

- От 9-тия ден до 1-вия ден преди датата на заминаване – 100% от основната цена на пътуването на турист.

 • За самолетните програми по редовни цени:

- От деня, следващ деня на записването до 91-тия ден преди датата на заминаване – такса резервация 30 лв. на турист, освен случаите когато има издаден самолет билет. Тогава важат условията на превозвача.

- От 90 до 31 дни преди датата на заминаване – 50% от основната цена на пътуването на турист.

- От 30 до 15 дни преди датата на заминаване – 80% от основната цена на пътуването на турист.

- От 14 до 1-вия ден преди датата на заминаване – 100% от основната цена на пътуването на турист.

 • За празнични оферти (Великден, Майски празници, Коледа, Нова година и др.) по редовни цени:

- От деня, следващ деня на записването до 91-тия ден преди датата на заминаване – такса резервация 30 лв. на турист, освен случаите когато има издаден самолет билет. Тогава важат условията на превозвача.

- От 90 до 60 дни преди датата на заминаване – 30% от основната цена на пътуването на турист.

- От 59 до 31 дни преди датата на заминаване – 50% от основната цена на пътуването на турист.

- От 30 до 1-вия ден преди датата на заминаване – 100% от основната цена на пътуването на турист.

Необходими документи и условия на пътуване: международен паспорт с мин. 6 месеца валидност от датата на отпътуване за български граждани. За деца до 18 г: международен паспорт , нотариално заверена декларация от непътуващия/те родител/и – оригинал и копие, копие от акта за раждане, копие от страницата със снимката в паспорта. Офертата не е подходяща за лица с ограничена подвижност. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

Забележка:

 • Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка Отмяна на пътуване, покриваща загубите в случай, че са възпрепятствани да пътуват. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Цената и е около 1,5 до 3,5% от заплатената сума, в зависимост от срока на анулация, съгласно условията на застрахователната компания. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.
 • Aко клиента желае може да сключи мед. застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" на по - висока застрахователна премия, както и доброволна застраховка за покриване на разходите за съдействие, включително репатриране на пътуващия в случай на злополука, болест или смърт, стоматологични услуги, загуба на багаж и други според изискванията и тарифите на съответната застрахователна компания.
 • Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.
 • Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.