Преференциална оферта

Великден в Гърция Метеора - 2 нощ / 210 лв

Екскурзии в Гърция

Разпечатайте офертата

Водопадите в Едеса - градът на водата - 20.04. | 01.06. | 19.10.24

1 Дни / 0 Нощувки
Автобус
Оцени тази оферта (5.00 от 9 вота)

Цена 60 лв.

Информация за програмата
Сподели

Водопадите в Едеса и градът на Водата

Еднодневна Екскурзия

Маршрут: София - Едеса - София

Дати на отпътуване: 20.04. | 01.06. | 19.10.24

Отпътуване в 5.30ч. от София от ул. Оборище и площад Александър Невски, от Дупница – 6.20ч. от бензиностанция OMV, от Благоевград – 6.45ч. от спирката между гарата и автогара, от Сандански – 07.30ч. от заведение Happy Bar & Dinner. по маршрут София - Едеса - София. Пристигане в град Едеса - града на водата. Фото - пауза на красивите водопади на река Водо. Това е най-големият водопад в Гърция, висок около 70 м. и носи името Каранос или Едесос. Възможност за посещение на Музея на водата и разходка из красивите паркове на Едеса с множество водни естакади. Свободно време. Отпътуване за София. Пристигане в София след 23.00ч. на ул. Оборище и площад Александър Невски.

Полезна информация

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туриста.

Крайният срок за уведомяване, в случай че минималният брой туристи за осъществяване на организираното пътуване не е набран: 48 часа преди започване на изпълнението на тур. пакет

Начин на плащане: 100% при записване

Срокове за анулации и неустойки:
- От деня, следващ деня на записването до 60-тия ден преди датата на заминаване – 10% от основната цена на пътуването на турист.
- От 59-тия ден до 10-тия ден преди датата на заминаване – 30% от основната цена на пътуването на турист.
- От 9-тия ден до 1-вия ден преди датата на заминаване – 100% от основната цена на пътуването на турист.

Необходими документи и условия на пътуване: лична карта или международен паспорт с мин. 6 месеца валидност от датата на отпътуване за български граждани. За деца до 18 г: международен паспорт , нотариално заверена декларация от непътуващия/те родител/и – оригинал и копие, копие от акта за раждане, копие от страницата със снимката в паспорта. Офертата НЕ Е подходяща за лица с ограничена подвижност. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

Забележка:

Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” съгласно Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки и др., съгласно условията и тарифите на застрахователната компания. Повече информация в офиса на фирмата. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.

Туроператорът предоставя възможност за сключване на мед. застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" на по - висока застрахователна премия, както и доброволна застраховка за покриване на разходите за съдействие, включително репатриране на пътуващия в случай на злополука, болест или смърт, стоматологични услуги, загуба на багаж и други според изискванията и тарифите на съответната застрахователна компания. Повече информация в офиса на фирмата. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.

Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.