Преференциална оферта

Нова година'20 в Истанбул от 249 лв.

Празници в Македония

Разпечатайте офертата

Нова Година в Охрид - 30.12.19. ОТСТЪПКИ РАННИ ЗАПИСВАНИЯ!

4 Дни / 3 Нощувки
Автобус
Оцени тази оферта (5.00 от 2 вота)

Цена 445 лв.

Информация за програмата
Сподели

НОВА ГОДИНА 2020 В ОХРИД

Маршрут: София - Охрид - София

4 дни/ 3 нощувки/ 3 закуски/ 2 празнични вечери/ 1 стандартна вечеря/

в х-л Aqualina 4*

Датa на oтпътуване: 30.12.2019. – 02.01.2020.

1 ден /30.12.19/: София - Охрид - София
Отпътуване от София от „Руски паметник” в 06.30ч. Преминаване през КПП Гюешево и Деве баир.Посещение на град Струга – къщата на братя Миладинови /отвън/, манастира „Св. Богордица Калишка”. Пристигане в Охрид следобяд. Настаняване в хотел „Aqualina” ****. Свободно време. 20.00ч. Вечеря. Нощувка.

2 ден: /31.12.19/ Охрид - Струга
Закуска. 10.00ч. - Разходка из стария Охрид с местен екскурзовод. Посещение на Самуиловата крепост, църквите “ Св. София “ и “ Св.Климент Охридски “, Св. Йоан Канео “ и др. Почивка. Свободно време. 21.00ч. Празнична Новогодишна вечеря в ресторанта на хотела с жива музика и неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки. Нощувка.

3 ден /01.01.20/: Охрид - Манастира Свети Наум
10.00ч Закуска. 12.00ч. Посещение на манастира “ Св. Наум “, “ Билянини извори “. Връщане в хотела. 20.00ч. Празнична вечеря с жива музика. Нощувка.

4 ден /02.01.20/: Охрид - София
Закуска. 10.00ч. Заминаване за България през Скопие. Кратък престой в Скопие. Свободно време в града. Пристигане в София около 20.00ч.

Полезна информация

Цената включва:

 • 3 нощувки с 3 закуски в х-л Aqualina 4* https://aqualina.com.mk/
 • 2 Празнични вечери в ресторанта на хотела с жива музика и неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки местно производство
 • 1 стандартна вечеря
 • транспорт с автобус 2*/3*
 • описаната туристическа програма
 • екскурзоводско обслужване
 • медицинска застраховка с покритие 5000 евро на ЗК Армеец за лица до 65 г.

Цената не включва:

 • входните такси на посещаваните обекти
 • разходи от личен характер
 • доплащане за медицинска застраховка с покритие 5000 евро на ЗК Армеец - 7лв за лица от 65 до 70 ненавършени години, 9лв за лица от 70 до 75 ненавършени години, 12лв за лица от 75 до 80 ненавършени години. Лица над 79 г. не се застраховат!
 • застраховка "Отмяна на пътуване"

ОПИСАНИЕ НА хотел AQUALINA 4* - www.aqualina.com.mk
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: на брега на Охридското езеро, в местността „Свети Стефан” – на 6 км. от центъра на гр. Охрид
В ХОТЕЛА: 84 стаи, 1 апартамент със сауна, 6 стаи със сауна и двойно легло/спалня,7 стаи с джакузи и двойно легло/спалня, 64 днойни стаи, 6 тройни стаи,ресторант, плаж с бийч бар, конферентен център, спортни площадки, безплатен паркинг
В СТАИТЕ: LCD телевизор, кабелна телевизия, телефон, WI-FI, баня с тоалетна, мини хладилник, обслужване по стаите. Всички стаи са без балкон.

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туриста.

Крайният срок за уведомяване, в случай че минималният брой туристи за осъществяване на организираното пътуване не е набран, е както следва:
- 20 дни преди започването на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни
- 7 дни започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност от 2 до 6 дни
- 48 часа преди започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност, по – малка от два дни

Начин на плащане: депозит – 30 % от пакетната цена; доплащане - 15 дни преди датата на отпътуване.

Срокове за анулации и неустойки:
- От деня, следващ деня на записването до 60-тия ден преди датата на заминаване – 10% от основната цена на пътуването на турист.
- От 59-тия ден до 10-тия ден преди датата на заминаване – 30% от основната цена на пътуването на турист.
- От 9-тия ден до 1-вия ден преди датата на заминаване – 100% от основната цена на пътуването на турист.

Необходими документи и условия на пътуване: лична карта или международен паспорт с мин. 6 месеца валидност от датата на отпътуване за български граждани. За деца до 18 г: международен паспорт , нотариално заверена декларация от непътуващия/те родител/и – оригинал и копие, копие от акта за раждане, копие от страницата със снимката в паспорта. Офертата не е подходяща за лица с ограничена подвижност. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

Забележка: Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка Отмяна на пътуване, покриваща загубите в случай, че са възпрепятствани да пътуват. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa. Aко клиента желае може да сключи мед. застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" на по - висока застрахователна премия, както и доброволна застраховка за покриване на разходите за съдействие, включително репатриране на пътуващия в случай на злополука, болест или смърт, стоматологични услуги,загуба на базаж и други според изискванията и тарифите на съответната застрахователна компания. Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туроператотър си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.