Преференциална оферта

Почивка в Катерини Паралия на ТОП цена

Празници в Сърбия

Разпечатайте офертата

Нова Година в Луковска Баня - 30.12.18.

4 Дни / 3 Нощувки
Автобус

Цени от 500 лв.

Информация за програмата
Сподели

Маршрут: София – Ниш – Луковска баня – София

4 дни/ 3 нощувки/ 3 закуски/ 3 обяда/ 3 вечери

Дати на тръгване: 30.12.18. - 02.01.19.

1-ви ден:София - Луковска баня - София
Отпътуване от София в 08.00 часа от Руски паметник по маршрут: Калотина – Пирот – Ниш-Луковска Баня. Настаняване в хотел Йелак 3*. Вечеря. Нощувка.

2-ри ден: Луковска баня
Закуска.Разходка до параклиса „Свети Георги” с местен екскурзовод /2 часа/. Обяд. Свободно време за релакс и СПА процедури в хотела. Празнична Новогодишна вечеря с неограничено количество напитки и жива музика. Нощувка.

3-ти ден: Луковска баня
Закуска.Свободно време с възможност за ползване на басейна и Спа центъра на хотела. Обяд. Празнична вечеря с неограничено количество напиткии жива музика. Нощувка.

4-ти ден: Луковска баня - Ниш - София
Закуска. Свободно време за релакс и СПА процедури в хотела. Обяд. Отпътуване за България с кратък престой в Ниш. Пристигане в София вечерта около 22.00 часа.

Полезна информация

Цената включва:

  • 3 нощувки със закуски, обeди, една обикновена вечеряв хотел Jelak 3* Луковска баня
  • Две празнични вечери с жива музика – с богато меню и неограничено количество напитки
  • Екскурзовод
  • Медицинска застраховка с покритие 5000 евро на ЗК Армеец за лица до 65 г.
  • Транспорт с автобус 2*/ 3*
  • Трансфери по екскурзиите

Цената не включва:

  • Входни такси на посещаваните тур. обекти
  • Разходи от личен характер
  • Доплащане за медицинска застраховка с покритие 5000 евро на ЗК Армеец - 7 лв за лица от 65 до 70 ненавършени години, 9 лв за лица от 70 до 75 ненавършени години, 12 лв за лица от 75 до 80 ненавършени години. Лица над 79 г. не се застраховат!

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туриста.

Крайният срок за уведомяване, в случай че минималният брой туристи за осъществяване на организираното пътуване не е набран, е както следва:
- 20 дни преди започването на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни
- 7 дни започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност от 2 до 6 дни
- 48 часа преди започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност, по – малка от два дни

Начин на плащане: депозит – 30 % от пакетната цена; доплащане - 15 дни преди датата на отпътуване.

Срокове за анулации и неустойки:
- От деня, следващ деня на записването до 60-тия ден преди датата на заминаване – 10% от основната цена на пътуването на турист.
- От 59-тия ден до 10-тия ден преди датата на заминаване – 30% от основната цена на пътуването на турист.
- От 9-тия ден до 1-вия ден преди датата на заминаване – 100% от основната цена на пътуването на турист.

Необходими документи и условия на пътуване: лична карта илимеждународен паспорт с мин. 6 месеца валидност от датата на отпътуване. За деца до 18 г: международен паспорт , нотариално заверена декларация от непътуващия/те родител/и – оригинал и копие, копие от акта за раждане, копие от страницата със снимката в паспорта. Офертата не е подходяща за лица с ограничена подвижност. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

Забележка: Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка Отмяна на пътуване, покриваща загубите в случай, че са възпрепятствани да пътуват. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa. Aко клиента желае може да сключи мед. застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" на по - висока застрахователна премия, както и доброволна застраховка за покриване на разходите за съдействие, включително репатриране на пътуващия в случай на злополука, болест или смърт, стоматологични услуги,загуба на базаж и други според изискванията и тарифите на съответната застрахователна компания. Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туроператотър си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.