Преференциална оферта

Нова година'20 в Истанбул от 249 лв.

Празници в Сърбия

Разпечатайте офертата

Нова Година 2020 в Луковска Баня - 30.12.19.

4 Дни / 3 Нощувки
Автобус
Оцени тази оферта (5.00 от 2 вота)

Цена 530 лв.

Информация за програмата
Сподели

НОВА ГОДИНА 2020 В ЛУКОВСКА БАНЯ

Х-Л JELAK 3*

Маршрут: София – Ниш – Луковска баня – София

4 дни/ 3 нощувки/ 3 закуски/ 3 обяда/ 3 вечери

Датa на тръгване: 30.12.19. - 02.01.20.

1-ви ден /30.12.19/: София - Луковска баня - София
Отпътуване от София в 08.00 часа от Руски паметник по маршрут: Калотина – Пирот – Ниш-Луковска Баня. Настаняване в хотел Йелак 3*. Вечеря. Нощувка.

2-ри ден /31.12.19/: Луковска баня
Закуска. Разходка до параклиса „Свети Георги” с местен екскурзовод /2 часа/. Обяд. Свободно време за релакс и СПА процедури в хотела. Празнична Новогодишна вечеря с неограничено количество напитки местсно производство и жива музика. Нощувка.

3-ти ден /01.01.20/: Луковска баня
Закуска. Свободно време с възможност за ползване на басейна и Спа центъра на хотела. Обяд. Празнична вечеря с неограничено количество напиткии жива музика. Нощувка.

4-ти ден /02.01.20/: Луковска баня - Ниш - София
Закуска. Свободно време за релакс и СПА процедури в хотела. Обяд. Отпътуване за България с кратък престой в Ниш. Пристигане в София вечерта около 22.00 часа.

Полезна информация

Цената включва:

  • 3 нощувки със закуски, обeди, една обикновена вечеряв хотел Jelak 3* Луковска баня
  • Две празнични вечери с жива музика – с богато меню и неограничено количество напитки местно производство
  • Екскурзовод
  • Медицинска застраховка с покритие 5000 евро на ЗК Армеец за лица до 65 г.
  • Транспорт с автобус 2*/ 3*
  • Трансфери по екскурзиите

Цената не включва:

  • Входни такси на посещаваните тур. обекти
  • Разходи от личен характер
  • Доплащане за медицинска застраховка с покритие 5000 евро на ЗК Армеец - 7 лв за лица от 65 до 70 ненавършени години, 9 лв за лица от 70 до 75 ненавършени години, 12 лв за лица от 75 до 80 ненавършени години. Лица над 79 г. не се застраховат!
  • Застраховка "Отмяна на пътуване"

Описание на х-л Йелак 3*

Местоположениe: Хотел Йелак се намира в центъра на курорта Луковска баня, на 35 км от близкия град Куршумлия, на 95 км от Ниш и на 250 км от София в подножието на планината Копаоник, на 680 м надморска височина сред красива широколистна гора. Луковска баня е най-високо разположеният СПА курорт в Сърбия.

Описание: Хотел Йелак е построен 2009 г. Разполага със 72 стаи, основен ресторант (предлага и диетично меню за гостите, настанени по спецални програми) , етно ресторант, кафе бар (с безжичен интернет), магазин, медицинско-терапевтичен център, фирнес център, открит термален басейн, закрит термален басейн с джакузи, детски басейн, сауна, съвременно оборудвана конферентна зала с 50 места, лятна градина, паркинг.

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туриста.

Крайният срок за уведомяване, в случай че минималният брой туристи за осъществяване на организираното пътуване не е набран, е както следва:
- 20 дни преди започването на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни
- 7 дни започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност от 2 до 6 дни
- 48 часа преди започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност, по – малка от два дни

Начин на плащане: депозит – 30 % от пакетната цена; доплащане - 15 дни преди датата на отпътуване.

Срокове за анулации и неустойки:
- От деня, следващ деня на записването до 60-тия ден преди датата на заминаване – 10% от основната цена на пътуването на турист.
- От 59-тия ден до 10-тия ден преди датата на заминаване – 30% от основната цена на пътуването на турист.
- От 9-тия ден до 1-вия ден преди датата на заминаване – 100% от основната цена на пътуването на турист.

Необходими документи и условия на пътуване: лична карта илимеждународен паспорт с мин. 6 месеца валидност от датата на отпътуване за български граждани. За деца до 18 г: международен паспорт , нотариално заверена декларация от непътуващия/те родител/и – оригинал и копие, копие от акта за раждане, копие от страницата със снимката в паспорта. Офертата не е подходяща за лица с ограничена подвижност. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

Забележка: Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка Отмяна на пътуване, покриваща загубите в случай, че са възпрепятствани да пътуват. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa. Aко клиента желае може да сключи мед. застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" на по - висока застрахователна премия, както и доброволна застраховка за покриване на разходите за съдействие, включително репатриране на пътуващия в случай на злополука, болест или смърт, стоматологични услуги,загуба на базаж и други според изискванията и тарифите на съответната застрахователна компания. Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туроператотър си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.