Преференциална оферта

Kaпадокия - земя от приказни сънища

Празници в Сърбия

Разпечатайте офертата

Нова Година В Ниш

4 Дни / 3 Нощувки
Автобус

Цена 480 лв.

Информация за програмата
Сподели

4 дни/ 3 нощувки със закуски/ 2 обикновени вечери/ 1 Празнична Новогодишна вечеря

Дати на отпътуване: 29.12.2018г.-01.01.2018г.

1-ви ден:

Отпътуване от София в 8.00 ч. от София, пл. „Ал. Невски“ по маршрут Калотина - Ниш. Свободно време в Пирот с възможност за посещение на съботния пазар. Отпътуване за Ниш. Настаняване в хотела. Свободно време. Вечеря (без включени напитки). Нощувка.

2-ри ден:

Закуска. По желание туристическа програма в Ниш - Площадът на освободителите, Нишката крепост, централната пешеходна улица "Обреновичева", Казанджийското сокаче. Свободно време. По желание и предварителна заявка - посещение на винарна "Малча" край Ниш, разглеждане на етнографския комплекс и дегустация на местните вина и обяд (с допълнително заплащане). Връщане в хотела. Вечеря (без включени напитки). Нощувка.

3 -ти ден:

Закуска. Свободно време за ползване на СПА центъра на хотела, като желаещите да го ползват е необходимо да направят предварителна резервация на рецепцията на хотел Тami Resort 4*.
Новогодишна гала вечеря от 21.00 ч. до 03.00 ч.

Празнична новогодишна вечеря с жива музика и богато меню с включена неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки (местно производство). Празнична наздравица с чаша шампанско и торта с шоколадов фонтан за ЧЕСТИТА НОВА 2019! Нощувка.

4 -ти ден:

Закуска. Около обяд - отпътуване за България. Пристигане в София на пл. „Ал. Невски“ късно вечерта.

Полезна информация

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията:40 туриста.

Крайният срок за уведомяване, в случай че минималният брой туристи за осъществяване на организираното пътуване не е набран, е както следва:
- 20 дни преди започването на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни
- 7 дни започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност от 2 до 6 дни
- 48 часа преди започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност, по – малка от два дни или

Начин на плащане:депозит – 30 % от пакетната цена; доплащане - 15 дни преди датата на отпътуване.

Срокове за анулации и неустойки:
- От деня, следващ деня на записването до 60-тия ден преди датата на заминаване – 10% от основната цена на пътуването на турист.
- От 59-тия ден до 10-тия ден преди датата на заминаване – 30% от основната цена на пътуването на турист.
- От 9-тия ден до 1-вия ден преди датата на заминаване – 100% от основната цена на пътуването на турист.

Необходими документи и условия на пътуване:лична карта или международен паспорт с мин. 6 месеца валидност от датата на отпътуване. За деца до 18 г: международен паспорт , нотариално заверена декларация от непътуващия/те родител/и – оригинал и копие, копие от акта за раждане, копие от страницата със снимката в паспорта. Офертата не е подходяща за лица с ограничена подвижност. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

Забележка:Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка Отмяна на пътуване, покриваща загубите в случай, че са възпрепятствани да пътуват. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa. Aко клиента желае може да сключи мед. застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" на по - висока застрахователна премия, както и доброволна застраховка за покриване на разходите за съдействие, включително репатриране на пътуващия в случай на злополука, болест или смърт, стоматологични услуги,загуба на базаж и други според изискванията и тарифите на съответната застрахователна компания. Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туроператотър си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.