Преференциална оферта

Новогодишен купон в Сърбия - Ниш - 398 лв.

Екскурзии в Малта

Разпечатайте офертата

Уикенди в Малта - м. Октомври - 3 нощ, 5 нощ, 7 нощ.

4 Дни / 3 Нощувки
Самолет

Цени от 261 EUR

Информация за програмата
Сподели

ПОЧИВКИТЕ И ЕКСКУРЗИОННАТА ПРОГРАМА СЕ ОСЪЩЕСТВЯВАТ ВСЕКИ ВТОРНИК И СЪБОТА, С ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ 4, 6 И 8 ДНИ,

ИНДИВИДУАЛНО ПЪТУВАНЕ БЕЗ ВОДАЧ ОТ БЪЛГАРИЯ И

БЕЗ ИЗИСКВАНЕ ЗА МИНИМАЛЕН БРОЙ ПЪТУВАЩИ!!!


Цените са базирани на най-ниската цена на билетите на Wizzair и подлежат на препотвърждение при резервация.


Полетна информация:

Зам.: вторник/четвъртък/събота София – 19.10 ч. Малта – 20.15 ч. W6 4365

Връщ.: вторник/четвъртък/събота Малта – 20.50 ч. София – 23.40 ч. W6 4366

*Забележка: Разписанието на полетите e в местни времена, часовата разлика между Малта и България е – 1 час. Полетът излита от летище София - Терминал 1.

Полезна информация

ВАЖНО!
Някои от хотелите могат да изискат гаранционен депозит /в брой или с кредитна карта/ при настаняване, чийто размер се определя индивидуално от администрацията на хотела. Ако сумата не бъде използвана, то тя ще Ви бъде възстановена при напускане на хотела. Моля осведомете се предварително за размера на депозита. Сумата може да варира от 50 до 200 евро на стая, в зависимост от категорията и политиката на съответния хотел.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
Wizz Air Hungary Ltd.
BUD International Airport Building 221
H-1185 Budapest


УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

- РЕЗЕРВАЦИЯТА СЕ ПРАВИ С ДЕПОЗИТ ОТ 260 лв НА ЧОВЕК. ДЕПОЗИТЪТ Е НЕВЪЗВРАЩАЕМ!

- ЗАПЛАЩАНЕТО НА ПЪЛНАТА СУМА СТАВА ДО 15 дни преди датата на пътуването.

МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ:
Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването. Офертата не е подходяща за лица с ограничена подвижност.

Крайният срок за уведомяване, в случай че минималният брой туристи за осъществяване на организираното пътуване не е набран, е както следва:
- 20 дни преди започването на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни
- 7 дни започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност от 2 до 6 дни
- 48 часа преди започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност, по – малка от два дни


ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ:
Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.

ВАЖНО! За деца под 18г., пътуващи сами или с единия от родителите - нотариално заверена декларация на български език от двамата родители, че са съгласни детето им да пътува в чужбина, с телефон на нотариуса. Оригиналната декларация и едно копие, трябва да се носи по време на екскурзията. При несъответствие между фамилното име на детето и фамилните имена на родителите, които го придружават, трябва да носят и документ, доказващ родствената им връзка с детето (акт за раждане или друг документ).


Необходими документи: трите имена на латиница по паспорт или лична карта + ЕГН

Авиокомпанията си запазва правото на промяна на часовете на полетите.

В предложената програма на пътуването, Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ) и когато климатичните условия налагат това, за да се гарантира сигурността и качеството на услугата.

Забележка: Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка Отмяна на пътуване, покриваща загубите в случай, че са възпрепятствани да пътуват. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.

Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.