Преференциална оферта

Венеция - Милано - 5 дни/3 нощ. - 480 лв.

Празници в Гърция

Разпечатайте офертата

За 1 ден на предколеден шопинг в Солун - 14.12.24

1 Дни / 0 Нощувки
Автобус
Оцени тази оферта (5.00 от 4 вота)

Цена 60 лв.

Информация за програмата
Сподели

ПРЕДИ КОЛЕДА НА ШОПИНГ В СОЛУН ЗА 1 ДЕН, ГЪРЦИЯ

Солун - еднодневна екскурзия до Гърция

Маршрут: София - Солун - София

Датa на отпътуване: 14.12.24

Отпътуване от София в 7.00 ч. от ул. Оборище и пл. Александър Невски, от Дупница – 7.50ч. от бензиностанция OMV, от Благоевград – 8.15ч. от спирката между гарата и автогара, от Сандански – 09.00ч. от заведение Happy Bar & Dinner. Пристигане в Солун - втория по големина град в Гърция. Панорамна обиколка на града (автобусна и пешоходна): Бялата кула - символ на града, разположена на крайбрежната улица, в момента в нея се помещава "Византийският музей"; площад "Наварино" с двореца на Галер, Арката на Галер; Римския форум; църквата "Св. Димитър" - най-голямата църква в града, в която се пазят мощите на светеца Свети Димитър - покровител на града. Свободно време за разходка и шопинг. Отпътуване за България около 17.30 ч. Пристигане в София около 23.30 ч. на ул. Оборище и пл. Александър Невски.

Забележка:
Само за дата на отпътуване 14.12.24 - не е предвидена туристическа програма и има посещение на MOЛ Меditerranean Cosmos.

Полезна информация

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туриста.

Крайният срок за уведомяване, в случай че минималният брой туристи за осъществяване на организираното пътуване не е набран: 48 часа преди започване на изпълнението на тур. пакет

Начин на плащане: 100% при записване

Срокове за анулации и неустойки:
- От деня, следващ деня на записването до 60-тия ден преди датата на заминаване – 10% от основната цена на пътуването на турист.
- От 59-тия ден до 10-тия ден преди датата на заминаване – 30% от основната цена на пътуването на турист.
- От 9-тия ден до 1-вия ден преди датата на заминаване – 100% от основната цена на пътуването на турист.

Необходими документи и условия на пътуване: лична карта или международен паспорт с мин. 6 месеца валидност от датата на отпътуване за български граждани. За деца до 18 г: международен паспорт , нотариално заверена декларация от непътуващия/те родител/и – оригинал и копие, копие от акта за раждане, копие от страницата със снимката в паспорта. Офертата НЕ Е подходяща за лица с ограничена подвижност. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

Забележка:

Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” съгласно Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки и др., съгласно условията и тарифите на застрахователната компания. Повече информация в офиса на фирмата. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.

Туроператорът предоставя възможност за сключване на мед. застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" на по - висока застрахователна премия, както и доброволна застраховка за покриване на разходите за съдействие, включително репатриране на пътуващия в случай на злополука, болест или смърт, стоматологични услуги, загуба на багаж и други според изискванията и тарифите на съответната застрахователна компания. Повече информация в офиса на фирмата. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.

Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.