Преференциална оферта

8-ми март в Ниш - 135 лв. потвърдена!

Празници в Гърция

Разпечатайте офертата

24-ти Май на остров Лефкада - Круиз Островно приключение

5 Дни / 3 Нощувки
Автобус
Оцени тази оферта (5.00 от 1 вот)

Цени от 249 лв.

Информация за програмата
Сподели

22-ТИ МАЙ НА ОСТРОВ ЛЕФКАДА И КРУИЗ ОСТРОВНО ПРИКЛЮЧЕНИЕ - 7 ОСТРОВА

Маршрут: София - остров Лефкада - София

4 дни / 3 нощувки / 3 закуски

Дата на отпътуване: 21.05.20.

1 ден: София – о-в Лефкада (около 675 км)

Отпътуване от София в 23.30 от ул. Оборище и площад “Александър Невски“ по маршрут София – о-в Лефкада. Преминаване през специално изградения в Гърция тунел под морето.

2 ден: остров Лефкада

Пристигане на остров Лефкада преди обяд. Настаняване в хотела. Свободно време или пожелание пешеходна разходка в град Лефкада: Централният площад; църквата Св. Спиридон, построена през 1685 г. от венецианците; Кметството; църквата „Св. Мина” и Катедралата. Свободно време. Връщане в хотела. Нощувка.

3 ден: остров Лефкада - Нидри и круиз Островно приключение - Йонийски острови (около 30 км)

Закуска. Свободно време или по желание (срещу допълнително заплащане) целодневна екскурзия - круиз „Седем Йонийски острова”(продължителност около 9 часа; с включен обяд на кораба): Порто Кацики или Егремни - най-красивите плажове на острова с възможност за скачане и плуване в кристалната вода на Йонийско море; остров Кефалония с посещение на градчето Фискардо; остров Итака - разходка в едноименният град на острова на Одисей; пещерите на остров Меганиси; островите на семейство Онасис - Скорпиос и Скорпиди; остров Мадури - известен със своята вечнозелена растителност. Връщане в хотела. Нощувка.

4 ден: остров Лефкада (около 50 км)

Закуска. Свободно време или по желание (срещу допълнително заплащане) посещение на манастира Панагия Фанеромени - най-важният религиозен център на острова, построен през 1634 г. върху руините на древен храм, посветен на богинята Артемида, плажа „Катизма“- един от най-добрите на острова. Прибиране в хотела късният следобяд. Вечерта по желание (срещу допълнително заплащане) WHITE PARTY. Изживейте най-забавното и удивително парти на кораб! Вечерно парти на борда на кораб с дрес код БЯЛО и много забавления.... Не забравяйте да си вземете банските костюми..., защото ви предстои и нощно къпане! Нощувка.

5 ден: остров Лефкада – София (около 675 км)

Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София късно вечерта на ул. Оборище и пл. Александър Невски.

*ВАЖНО: Възможна е промяна в последователността на програмата!

Полезна информация

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туриста.

Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди началната дата.

Начин на плащане: 30 % депозит при подписването на договорът за организирано пътуване и доплащане на остатъка от сумата до 14 дни преди отпътуването.

Необходими документи и условия на пътуване: лична карта или международен паспорт с мин. 6 месеца валидност от датата на отпътуване. За деца до 18 г: международен паспорт , нотариално заверена декларация от непътуващия/те родител/и – оригинал и копие, копие от акта за раждане, копие от страницата със снимката в паспорта.

Изисквания: Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

Забележка: Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка Отмяна на пътуване, покриваща загубите в случай, че са възпрепятствани да пътуват. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.

Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.