Преференциална оферта

Kaпадокия - земя от приказни сънища

Празници в Турция

Разпечатайте офертата

На шопинг в Одрин за 1 ден преди Коледа

1 Дни / 0 Нощувки
Автобус

Цени от 40 лв.

Информация за програмата
Сподели

Маршрут: София-Пловдив-Хасково-Харманли-Капитан Андреево-Одрин-София

Датa на отпътуване: 15.12.18.

Отпътуване от ул. Оборище и пл. Ал. Невски в 05.00ч. Преминаване на граничните пунктове Капитан Андреево и Капъ Куле. Пристигане в Одрин.По желание посещение на Аутлет център Марги, синия пазар или магазин Кипа -свободно време. Посещение на борсата, където може да се купи перилни препарати, домашни потреби, баклави и други. Отпътуване за центъра на града. Свободно време. Около 16.00 ч. тръгване за България. Късно вечерта пристигане в София на ул. Оборище и пл. Ал. Невски.

Полезна информация

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туриста.

Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи: 2 дни преди началната дата.

Начин на плащане: 100 % пълно плащане при подписване на договора за пътуване.

Необходими документи и условия на пътуване: международен паспорт с мин. 3 месеца валидност от датата на отпътуване.За деца до 18 г: международен паспорт , нотариално заверена декларация от непътуващия/те родител/и – оригинал и копие, копие от акта за раждане, копие от страницата със снимката в паспорта.

Изисквания: Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

Забележка: Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка Отмяна на пътуване, покриваща загубите в случай, че са възпрепятствани да пътуват. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.

Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.