Преференциална оферта

Kaпадокия - земя от приказни сънища

Празници в Македония

Разпечатайте офертата

Предколеден шопинг в Скопие - 08.12.18.

1 Дни / 0 Нощувки
Автобус

Цена 29 лв.

Информация за програмата
Сподели

Маршрут: София - Скопие - София

Датa на отпътуване: 08.12.18.

Отпътуване от София в 7.00 ч. от ул. Оборище и площад „Александър Невски" . Около обяд пристигане в Скопие. Свободно време за разходка и шопинг. Около 17.00 ч. отпътуване за България. Пристигане в София на ул. Оборище и площад „Александър Невски” около 22.30 часа.

Полезна информация

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туриста.

Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи: 2 дни преди началната дата.

Начин на плащане: 100 % пълно плащане при подписване на договора за пътуване.

Необходими документи и условия на пътуване: лична карта или международен паспорт с мин. 6 месеца валидност от датата на отпътуване.За деца до 18 г: международен паспорт , нотариално заверена декларация от непътуващия/те родител/и – оригинал и копие, копие от акта за раждане, копие от страницата със снимката в паспорта.

Изисквания: Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

Забележка: Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка Отмяна на пътуване, покриваща загубите в случай, че са възпрепятствани да пътуват. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.

Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.