Преференциална оферта

Kaпадокия - земя от приказни сънища

Празници в Сърбия

Разпечатайте офертата

Преди Коледа в Пирот - купон и забавление на MAX!

1 Дни / 0 Нощувки
Автобус

Цена 60 лв.

Информация за програмата
Сподели

Маршрут: София - Пирот - София

Датa на отпътуване: 08.12; 15.12.18.

Тръгване от София в 19:00 часа от ул. Оборище и площад "Александър Невски". Пътуване край Сливница и Драгоман. Преминаване в Република Сърбия през ГКПП Калотина. Пристигане в Пирот около 21:00 часа /20:00 часа местно време/. Празнична вечеря с жива сръбска музика. Отпътуване за София 01:30 часа /24:30 часа местно време/. Пристигане в София около 04:30 часа на ул. Оборище и площад "Александър Невски".

Полезна информация

Меню за вечерята:

  • Богато студено предястие
  • Сезонна салата
  • Мешана сръбска скара с гарнитура
  • Десерт –баклава
  • Безлимитни напитки – домашни ракии, вино и минерална вода

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туриста.

Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи: 2 дни преди началната дата.

Начин на плащане: 100 % пълно плащане при подписване на договора за пътуване.

Необходими документи и условия на пътуване: лична карта или международен паспорт с мин. 6 месеца валидност от датата на отпътуване.За деца до 18 г: международен паспорт , нотариално заверена декларация от непътуващия/те родител/и – оригинал и копие, копие от акта за раждане, копие от страницата със снимката в паспорта.

Изисквания: Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

Забележка: Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка Отмяна на пътуване, покриваща загубите в случай, че са възпрепятствани да пътуват. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.

Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.