Преференциална оферта

Kaпадокия - земя от приказни сънища

Карнавали в Сърбия

Разпечатайте офертата

Фестивал на сръбската скара в Лесковац - 01.09.18.

1 Дни / 0 Нощувки
Автобус

Цена 40 лв.

Информация за програмата
Сподели

РОЩИЛЯДА В ЛЕСКОВАЦ 2018

Запознайте се със запазената марка на Сърбия – Лесковашкия рощил. Отдайте се на удоволствието на „сръбската скара” , бирата и музиката на „трубачите”!

Маршрут: София - Лесковац - София

Дата на отпътуване: 01.09.18.

Отпътуване от София в 08:00 ч. от ул. Оборище и пл. Александър Невски. Посещение на град Ниш. Разглеждане на Челе кула, която е построена през 1809 г. по заповед на султан Махмуд II. Свободно време за разходка в Нишката крепост или пазар. Отпътуване към град Лесковац, център на Ябланичка област, разположен на река Южна Морава. Пристигаме и се включваме в събитието, с което е познат Лесковац – Рощилядата, сръбският вариант на Октобър фест в Мюнхен. Към полунощ отпътуване за България. Пристигане в София рано сутринта на ул. Оборище и пл. Ал. Невски.

Полезна информация

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туриста.

Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи: 2 дни преди началната дата.

Начин на плащане: 100 % пълно плащане при подписване на договора за пътуване.

Необходими документи и условия на пътуване: лична карта или международен паспорт с мин. 6 месеца валидност от датата на отпътуване. За деца до 18 г: международен паспорт, нотариално заверена декларация от непътуващия/те родител/и – оригинал и копие, копие от акта за раждане, копие от страницата със снимката в паспорта.

Изисквания: Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

Забележка: Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка Отмяна на пътуване, покриваща загубите в случай, че са възпрепятствани да пътуват. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.

Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.