Преференциална оферта

Kaпадокия - земя от приказни сънища

Екскурзии в Сърбия

Разпечатайте офертата

Купон в Етно Село Срна, Темски манастир и Пирот

2 Дни / 1 Нощувки
Автобус

Цени от 115 лв.

Информация за програмата
Сподели

Маршрут: София - Пирот - Етно Село Срна - Темски манастир - София

2 дни / 1 нощувка / 1 закуска / 1 вечеря

Дати на отпътуване: 21.04; 19.05; 23.06; 21.07; 15.09; 20.10; 17.11; 08.12.18;

Етно село СРНА се намира на 50 км от град Пирот, в полите на Стара планина. Разположено е в екологично чист район, сред щедрата на красота природа на планината. Домакините предлагат настаняване в хотелска част и в обзаведени в етно стил къщи, а ресторанта с уютна обстановка, може да задоволи и най-изтънчените кулинарни вкусове.

1 ден: София - Пирот - етно село Срна

Отпътуване от София oт ул. Оборище и пл. Ал. Невски в 07:00 ч. по маршрут Сливница, Драгоман, Калотина. Пристигане в Пирот.Свободно време за разходка, шопингв Пирот.Отпътуване за етно село Срна. Кратко спиране за фото-пауза до Водопада Бигар. Настаняване в етно селото и свободно време. Вечеря с много богато меню и музика на живо. Нощувка.

2 ден: Етно село Срна - Темски манастир - София

Закуска. Свободно време. Около обяд отпътуване за Темски манастир „Св. Георги” – женски православен манастир в източна Сърбия. Манастирът е част от Нишката епархия, разположен на левия бряг на река Темщица край село Темска. Отпътуване за България. Пристигане в София на ул. Оборище ипл. Ал. Невски, около 19:30 ч.

Полезна информация

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туриста.

Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи: 2 дни преди началната дата.

Начин на плащане: 100 % пълно плащане при подписване на договора за пътуване.

Необходими документи и условия на пътуване: лична карта или международен паспорт с мин. 6 месеца валидност от датата на отпътуване.За деца до 18 г: международен паспорт , нотариално заверена декларация от непътуващия/те родител/и – оригинал и копие, копие от акта за раждане, копие от страницата със снимката в паспорта.

Изисквания: Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

Забележка: Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка Отмяна на пътуване, покриваща загубите в случай, че са възпрепятствани да пътуват. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.

Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.