Преференциална оферта

5 нощ. в х-л Souita 2+* Катерини Паралия с автобус - 325 лв.

Карнавали в България

Разпечатайте офертата

Празник на черешата в Кюстендил - 26.06.21.

1 Дни / 0 Нощувки
Автобус
Оцени тази оферта (5.00 от 4 вота)

Цена 22 лв.

Информация за програмата
Сподели

ПРАЗНИК НА ЧЕРЕШАТА В КЮСТЕНДИЛ

Маршрут: София - Кюстендил - София

Дата на отпътуване: 26.06.21.

Отпътуване от София в 8:00 ч. от пл. Александър Невски и ул. Оборище. Възможност да се включите в Празника на черешата в Кюстендил. Всяка година през месец юни се провежда празника на черешата - изложба-базар на череши - в целия град се излагат произведения изработени от череши, а местните кулинари създават красиви пити, сладка, сиропи от череши за гостите на града, различни концерти и конкурси, като накрая се определят победителите на изложението за най-добро и атрактивно представяне.

Туристическа програма в Кюстендил - един от най-древните български градове, наследник на антична Пауталия и средновековен Велбъжд, град на лековити минерални извори. Сред забележителностите на града са Историческия музей, Античните терми от II-III в., Джамията Ахмед Бей от XV в., Средновековната църква "Св. Георги" (XII-XIII в.) iи др. Отпътуване за София. Пристигане след 18.00 ч. на пл. Александър Невски и ул. Оборище.

Полезна информация

Цената включва:

  • Транспорт с лицензиран микробус / автобус 1*/3*
  • Водач по време на пътуването

Цената не вклюва:

  • Входните такси на посещаваните обекти
  • Медицинска застраховка
  • Застраховка "Отмяна на пътуване" - по желание и съгласно тарифите и условията на застрахователната компания

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 25 туриста

Крайният срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи: 2 дни преди датата на заминаване

Начин на плащане: 100% при записване

Срокове за анулации и неустойки:

  • От деня, следващ деня на записването до 5-тия ден преди датата на заминаване – 20 % от общата стойност на туристическата услуга
  • От 5-тия ден до 1-вия ден преди датата на заминаване – 100% от общата стойност на туристическата услуга;

Необходими документи и условия на пътуване: валидна лична карта за български граждани. Офертата не е подходяща за лица с ограничена подвижност. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

Забележка: Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните власти.