Преференциална оферта

Kaпадокия - земя от приказни сънища

Екскурзии в България

Разпечатайте офертата

Дунавски пейзажи: Козлодуй, Видин и Крайова

3 Дни / 2 Нощувки
Автобус

Цени от 199 лв.

Информация за програмата
Сподели

Маршрут: София - Видин - София

3 дни / 2 нощувки

Дата на отпътуване: 08.06; 24.08.18;

1-ви ден: Отпътуване от София в 7:00 ч от ул. Оборище и пл. Ал.Невски по маршрут София - Видин. Разглеждане на Козлодуй Национален музей „Параход Радецки“; Паметник на Христо Ботев и неговата чета;
Посещение на Добридолски манастир „Света Троица“ основан през средновековието, като в края на 18в. е бил опожарен. През 1850г. Светата обител е възстановена от йеромонах Венедикт, а през 1860г. манастира е посетен от бележития славист Ф.Каниц. Нощувка във Видин.

2-ри ден: Закуска. Заминаване за Румъния и град Крайова през Дунав мост 2.
Разглеждане на град Крайова - Площад Михай Витязул със статуята му, Пеещите фонтани и многото цветя, забележителната сграда на Общината, църквата „Св. Троица“ построена през 18в. и красивите сгради в средновековен стил. Връщане във Видин. Нощувка.

3-ти ден: Закуска. Разглеждане на крепостта Баба Вида - единственият изцяло запазен средновековен замък в България, Заминаване за София. Кратки почивки по пътя. Пристигане в София вечерта.

Полезна информация

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 20 туриста.

Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи: 2 дни преди началната дата.

Начин на плащане: 100 % пълно плащане при подписване на договора за пътуване.

Необходими документи и условия на пътуване: лична карта с мин. 6 месеца валидност от датата на отпътуване.

Изисквания: Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

Забележка: Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка Отмяна на пътуване, покриваща загубите в случай, че са възпрепятствани да пътуват. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.

Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.