Преференциална оферта

Kaпадокия - земя от приказни сънища

Екскурзии в България

Разпечатайте офертата

Дунавски пейзажи: Видин, Лепенски вир и Джердап

3 Дни / 2 Нощувки
Автобус

Цени от 198 лв.

Информация за програмата
Сподели

Маршрут: София - Видин - София

3 дни / 2 нощувки

Дати на отпътуване: 25.05; 09.11.18;

1-ви ден: Отпътуване от София в 7:30 ч от ул. Оборище и пл. Ал.Невски по маршрут София - Видин. Разглеждане на крепостта Баба Вида - единственият изцяло запазен средновековен замък в България, Музей "Конака", Кръстатата казарма 1801 г, Нощувка.

2-ри ден: Закуска. Заминаване за Сърбия: Посещение на Лепенски вир - музей под открито небе с уникални селища и култови сгради на хора, които са населявали района между седмото и шестото хилядолетие преди нашата ера; Траянов път, гр.Неготин – градът на хайдут Велко; Отпътуване за национален парк „ Джердап“ (Железни Врата) – пролом на река Дунав, който представлява най-голямата речна клисура в Европа. Намира се на границата между Румъния и Сърбия. Посещение на ВЕЦ Джердап, разглеждане на машинната зала (за вход в обекта задължително се изисква копие от лична карта); Кладово . Връщане във Видин. Нощувка.

3-ти ден: Закуска. Заминаване за София по обяд. По желание туристическа програма във Видин. Пристигане в София вечерта на ул. Оборище и пл. Александър Невски.

Полезна информация

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 20 туриста.

Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи: 2 дни преди началната дата.

Начин на плащане: 100 % пълно плащане при подписване на договора за пътуване.

Необходими документи и условия на пътуване: лична карта с мин. 6 месеца валидност от датата на отпътуване.

Изисквания: Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

Забележка: Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка Отмяна на пътуване, покриваща загубите в случай, че са възпрепятствани да пътуват. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.

Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.