Преференциална оферта

Kaпадокия - земя от приказни сънища

Екскурзии в България

Разпечатайте офертата

Един ден в Чамкория - Боровец и Дворецът Царска Бистрица

1 Дни / 0 Нощувки
Автобус

Цени от 19 лв.

Информация за програмата
Сподели

Маршрут: София-Боровец-София

Дати на отпътуване: 08.07; 12.08.18;

Отпътуване в 8:00 ч. от площад "Александър Невски" – София. Пристигане в Боровец.
Боровец е най-старият зимен курорт в страната от 1896 г. Разположен е в източната част на Рила планина с надморска височина 1345 м. , на 70 км от столицата. Чист въздух, борови гори, пътеки за разходки и прохлада в горещите дни на лятото! (свободно време), посещение на Двореца „Царска Бистрица“ (ако е отворен) бивш дворец на владетелите от Третото българско царство. Построен е между 1898 и 1914 г. Изпълнявал е функциите на ловна хижа за царете Фердинанд I и Борис III. Паркът около двореца е изключително красив и подреден. през него минава р. Бистрица. Тук са събрани много редки дървесни видове. Пристигане в София около 19:00 ч.

Полезна информация

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 20 туриста.

Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи: 2 дни преди началната дата.

Начин на плащане: 100 % пълно плащане при подписване на договора за пътуване.

Необходими документи и условия на пътуване: лична карта с мин. 6 месеца валидност от датата на отпътуване.

Изисквания: Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

Забележка: Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка Отмяна на пътуване, покриваща загубите в случай, че са възпрепятствани да пътуват. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.

Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти