Преференциална оферта

5 нощ. в х-л Souita 2+* Катерини Паралия с автобус - 325 лв.

Екскурзии в България

Разпечатайте офертата

Крушунски водопади, Деветашката пещера и Ловеч

1 Дни / 0 Нощувки
Автобус
Оцени тази оферта (5.00 от 6 вота)

Цена 37 лв.

Информация за програмата
Сподели

КРУШУНСКИ ВОДОПАДИ - ДЕВЕТАШКА ПЕЩЕРА - ЛОВЕЧ

Маршрут: София-Крушунски водопади-Деветашка пещера-Ловеч-София

Дати на отпътуване: 10.04; 16.05; 19.06; 29.08; 25.09.21;

Отпътуване от София в 7:30 ч. от пл. Александър Невски и ул. Оборище - София. Отпътуване за село Деветаки. Разглеждане на Деветашка пещера.

Отпътуване за с. Крушуна и изкачване по екопътеката в местността „Маарата” към Крушунските водопади, най-голямата в страната водна травертинова каскада с много водоскоци, прагове, басейнчета и наситена с водни капки , освежаваща атмосфера. Изкачването до главния 20-метров водопад е около 20-25 мин по стръмна еко-пътека с много приказни мостчета, стъпала и парапети. Препоръчваме Ви да носите удобни, ниски обувки и вода за пиене. Свободно време за разходка по еко-пътеката.

Отпътуване за гр. Ловеч - Посещават се архитектурния резерват – Вароша, Етнографския комплекс , Музея на Васил Левски, църквата, в която е служил Поп Кръстьо, по желание можете да извървите 300-та стъпала до паметника на Апостола на Свободата и да се поклоните пред строгия му поглед. Свободно време и самостоятелна разходка до възстановката на покрития мост на Колю Фичето.

Отпътуване за София. Пристигане след 20.00 ч. на пл. Александър Невски и ул. Оборище.

Полезна информация

Препоръчваме на туристите да бъдат подготвени с удобни обувки!

Цената включва:

  • Транспорт с лицензиран микробус/автобус 1*/3*
  • Водач по време на пътуването

Цената не вклюва:

  • Входните такси на посещаваните обекти: Крушунски водопади - 3 лв; етнографски музей в Ловеч - 3 лв за възрастни, 2 лв за учащи и пенсионери; музей "Васил Левски" в Ловеч - 3 лв за възрастни, 2 лв за учащи и пенсионери; Ловешката крепост - 4 лв за възрастни, 2 лв за учащи и пенсионери
  • Медицинска застраховка
  • Застраховка "Отмяна на пътуване" - по желание и съгласно тарифите и условията на застрахователната компания

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 25 туриста

Крайният срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи: 2 дни преди датата на заминаване

Начин на плащане: 100% при записване

Срокове за анулации и неустойки:

  • От деня, следващ деня на записването до 5-тия ден преди датата на заминаване – 20 % от общата стойност на туристическата услуга
  • От 5-тия ден до 1-вия ден преди датата на заминаване – 100% от общата стойност на туристическата услуга;

Необходими документи и условия на пътуване: валидна лична карта за български граждани. Офертата не е подходяща за лица с ограничена подвижност. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

Забележка: Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните власти.