Преференциална оферта

Венеция - Милано - 5 дни/3 нощ. - 480 лв.

Екскурзии в Гърция

Разпечатайте офертата

1 ден на плаж в Гърция - Неа Перамос, Амолофи, Неа Ираклица (по избор)

1 Дни / 0 Нощувки
Автобус
Оцени тази оферта (5.00 от 15 вота)

Цена 55 лв.

Информация за програмата
Сподели

1 ДЕН НА ПЛАЖ В ГЪРЦИЯ

НЕА ИРАКЛИЦА, НЕА ПЕРАМОС, AMMOLOFI BEACH - ПО ИЗБОР


Дати на отпътуване: 15.06 | 13.07. | 10.08. | 14.09.24

Отпътуване от София в 06.00 ч. от ул. Оборище и пл. Александър Невски, от Дупница – 6.50ч. от бензиностанция OMV, от Благоевград – 7.15ч. от спирката между гарата и автогара, от Сандански – 08.00ч. от заведение Happy Bar & Dinner. Пристигане около обяд в Неа Ираклица / Неа Перамос / Амолофи бийч. Свободно време за плаж в един от курортите по избор:

Неа Ираклица - Китно градче разположено на около 15 км от град Кавала с хубава плажна ивица, чисто море и малка крайбрежна улица с таверни и магазинчета.

Неа Перамос - Хубаво, кокетно градче, разположено на около 20 км от гр. Кавала. Неа Перамос предлага избор на множество кафенета, таверни, магазини и дълга, но тясна плажна ивица. В края на града се намират останките на древната крепост на византийския град Анакторуполи.

Амолофи бийч - известен плаж в Северна Гърция, награден със Син Флаг, който се намира на около 2 км. от Неа Перамос. Представлява дълга и широка пясъчна ивица извън населените места, простираща се на 2 километра, с плитка и чиста вода. На плажа има няколко бийч бара, които предлагат чадъри, шезлонги, шатри и лежанки на своите гости и свободна зона за плажуващите.

Свободно време за плаж. Около 17.30 ч. отпътува за България. Пристигане в София на ул. Оборище и пл. Александър Невски около 23.30 ч.

*Важно:

- Шезлонгите и чадърите на плажовете са платени или се ползват безплатно срещу консумация.

- Автобуса и водача на групата не обслужват туристите през свободното време за плаж.

- Има момент на изчакване при оставянето и взимането на туристите от курортите.

Полезна информация

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туриста.

Крайният срок за уведомяване, в случай че минималният брой туристи за осъществяване на организираното пътуване не е набран: 48 часа преди започване на изпълнението на тур. пакет

Начин на плащане: 100% при записване

Срокове за анулации и неустойки:
- От деня, следващ деня на записването до 60-тия ден преди датата на заминаване – 10% от основната цена на пътуването на турист.
- От 59-тия ден до 10-тия ден преди датата на заминаване – 30% от основната цена на пътуването на турист.
- От 9-тия ден до 1-вия ден преди датата на заминаване – 100% от основната цена на пътуването на турист.

Необходими документи и условия на пътуване: лична карта или международен паспорт с мин. 6 месеца валидност от датата на отпътуване за български граждани. За деца до 18 г: международен паспорт , нотариално заверена декларация от непътуващия/те родител/и – оригинал и копие, копие от акта за раждане, копие от страницата със снимката в паспорта. Офертата НЕ Е подходяща за лица с ограничена подвижност. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

Забележка:

Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” съгласно Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки и др., съгласно условията и тарифите на застрахователната компания. Повече информация в офиса на фирмата. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.

Туроператорът предоставя възможност за сключване на мед. застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" на по - висока застрахователна премия, както и доброволна застраховка за покриване на разходите за съдействие, включително репатриране на пътуващия в случай на злополука, болест или смърт, стоматологични услуги, загуба на багаж и други според изискванията и тарифите на съответната застрахователна компания. Повече информация в офиса на фирмата. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.

Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.