Преференциална оферта

Великден в Гърция Метеора - 2 нощ / 210 лв

Почивки в Гърция

Разпечатайте офертата

Почивка в K. Паралия х-л Souita 3* - 25.06. | 01.07. | 15.07. | 12.08. | 26.08. | 06.09. | 12.09.24

6 Дни / 5 Нощувки
Автобус
Оцени тази оферта (5.00 от 10 вота)

Цена 485 лв.

Информация за програмата
Сподели

ПОЧИВКА В КАТЕРИНИ ПАРАЛИЯ В Х-Л SOUITA 2+*

НА 150 М. ОТ МОРСКИЯ БРЯГ С ОРГАНИЗИРАН ТРАНСПОРТ

Маршрут: София - Дупница - Благоевград - Сандански - Катерини Паралия - София

6 дни / 5 нощувки / 5 закуски

Дати на отпътуване:25.06. ограничени места | 01.07. | 15.07. | 12.08. | 26.08. | 06.09. | 12.09.24

1 ден: София – Паралия Катерини (около 365 км.)
Отпътуване от София – 7.00ч. от ул. Оборище и пл. Ал. Невски, Дупница – 7.50ч. от бензиностанция OMV, Благоевград – 8.15ч. от спирката между гарата и автогара, Сандански – 09.00ч. от заведение Happy Bar & Dinner по маршрут София – Кулата – Паралия Катерини. Пристигане в Паралия Катерини – курортно градче, разположено на брега на Егейско море, в подножието на планината Олимп, на 70 км от град Солун и на около 6 км. от гр. Катерини. Паралия Катерини има хубава пясъчна ивица с дължина около 3 км. и чудесна крайбрежна алея с много магазини, таверни и барове. Настаняване в хотела. Свободно време. Нощувка.

2 ден: Паралия Катерини
Закуска. Свободно време или екскурзия срещу допълнително заплащане. Нощувка.

3 ден: Паралия Катерини
Закуска. Свободно време или екскурзия срещу допълнително заплащане. Нощувка.

4 ден: Паралия Катерини
Закуска.Свободно време или екскурзия срещу допълнително заплащане. Нощувкa.

5 ден: Паралия Катерини
Закуска.Свободно време или екскурзия срещу допълнително заплащане. Нощувка.

6 ден – Паралия Катерини – София (около 365 км.)
Закуска. В 10.00ч. отпътуване за България. Пристигане в Сандански, Благоевград и Дупница ранния следобeд, в София късния следобeд на пл. Ал. Невски и ул. Оборище.

Полезна информация

Описание на хотел Souita 2+*

www.souita.gr

В хотела: Хотел Souita се намира в Паралия Пиерия ,на 150 м. от пясъчен плаж (шезлонги и чадъри на плажа се заплащат или се ползват безплатно срещу консумация). Хотела разполага с кафе-бар, асансьор, градина, интернет.

Стаи: Хотела разполага с 23 двойни стаи, 3 тройни стаи и 1 апартамент. Всички стаи разполагат с балкон, самостоятелен санитарен възел, телефон, сешоар, климатик, телевизор, хладилник

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туриста.

Крайният срок за уведомяване, в случай че минималният брой туристи за осъществяване на организираното пътуване не е набран, е както следва:
- 20 дни преди започването на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни
- 7 дни започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност от 2 до 6 дни
- 48 часа преди започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност, по – малка от 2 дни

Начин на плащане: депозит – 30 % от пакетната цена; доплащане - 15 дни преди датата на отпътуване.

Срокове за анулации и неустойки:

  • За резервации направени по тарифи РАННИ ЗАПИСВАНИЯ за всички видове програми – 95 % от внесеният депозит.
  • За автобусни програми по редовни цени:

- От деня, следващ деня на записването до 60-тия ден преди датата на заминаване – 10% от общата стойност на туристическия пакет;

- От 59-тия ден до 10-тия ден преди датата на заминаване – 30% от общата стойност на туристическия пакет;

- От 9-тия ден до 1-вия ден преди датата на заминаване – 100% от общата стойност на туристическия пакет;

  • За празнични оферти (Великден, Майски празници, Коледа, Нова година и др.) по редовни цени:

- От деня, следващ деня на записването до 91-тия ден преди датата на заминаване – такса резервация 30 лв. за всяко лице от договора, освен случаите когато има издаден самолет билет. Тогава важат условията на превозвача.

- От 90 до 60 дни преди датата на заминаване – 30% от общата стойност на туристическия пакет;

- От 59 до 31 дни преди датата на заминаване – 50% от общата стойност на туристическия пакет;

- От 30 до 1-вия ден преди датата на заминаване – 100% от общата стойност на туристическия пакет;

  • За всяка промяна относно резервация след първоначалното записване за всички видове туристически пакети с изключение когато има издаден самолет билет (тогава важат условията на превозвача) се удържа такса в размер на 30 лева.

Необходими документи и условия на пътуване: валидна лична карта или международен паспорт с мин. 6 месеца валидност от датата на отпътуване за български граждани. За деца до 18 г: международен паспорт , нотариално заверена декларация от непътуващия/те родител/и – оригинал и копие, копие от акта за раждане, копие от страницата със снимката в паспорта. Офертата не е подходяща за лица с ограничена подвижност. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

Забележка:

Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” съгласно Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки и др., съгласно условията и тарифите на застрахователната компания. Повече информация в офиса на агенцията. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.

Туроператорът предоставя възможност за сключване на мед. застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" на по - висока застрахователна премия, както и доброволна застраховка за покриване на разходите за съдействие, включително репатриране на пътуващия в случай на злополука, болест или смърт, стоматологични услуги, загуба на багаж и други според изискванията и тарифите на съответната застрахователна компания. Повече информация в офиса на агенцията. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.

Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.