Преференциална оферта

Венеция - Милано - 5 дни/3 нощ. - 480 лв.

Екскурзии в Турция

Разпечатайте офертата

НОВО! Спа уикенд в Ялова в хотел 5* - 20.09. | 10.10. | 31.10. | 28.11.24

4 Дни / 2 Нощувки
Автобус
Оцени тази оферта (5.00 от 6 вота)

Цени от 285 лв.

Информация за програмата
Сподели

СПА ПРИКЛЮЧЕНИЕ В ЯЛОВА… в хотел 5* с
безплатно ползване на открит и закрит басейн с минерална вода, турска баня, сауна, джакузи, фитнес

Маршрут: София - Пловдив – Ялова – София

Дати на тръгване: 20.09. | 10.10. | 31.10. | 28.11.24

4 дни / 2 нощувки / 2 закуски / 2 вечери

1-ви ден: София - Ялова

Отпътуване от София в 22.30 ч. от пл. Ал Невски и ул. Оборище; в 23.30 ч. от бензиностанция Shell – Пазарджик; в 00.15ч. от Пловдив от бензиностанция OMV до х-л Санкт Петербург. Преминаване на граничните пунктове Капитан Андреево и Капъ куле и продължаване към Ялова – Спа столицата на Турция, известена със своите минерални извори. Лечебните свойства на термалните извори на тази област са били използвани от жителите на Византия. След разпадането на империята Ялова е забравена и едва в началото на 20 -ти век, когато Ататюрк идва на власт минералните извори започват отново да се използват активно за лечение, курорта се съживява, инфраструктурата започва да се развива и се превръща в глобален спа курорт. Нощен преход.

2-ри ден: Ялова

Пристигане и настаняване в хотел в района на Ялова. Свободно време за ползване на Спа центъра. Вечеря. Нощувка.

3-ти ден: Ялова

Закуска. Свободно време или по желание (срещу доплащане) пешеходна обиколка на Ялова с посещение на ботаническият парк, минералните извори с лечебна вода, „Домът на Ататюрк в Ялова“, използван от него по време на посещенията му в града. Свободно време с възможност за шопинг на пазара в центъра известен като Капалъ чаршъ на Ялова. Шопинг в един от търговските центрове на града. Връщане в хотела. Свободно време за ползване на Спа центъра. Вечеря

4-ти ден: Ялова - София

Закуска. Отпътуване за България. Късно вечерта пристигане в София на пл. Ал. Невски и ул. Оборище.

Полезна информация

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туриста.

Крайният срок за уведомяване, в случай че минималният брой туристи за осъществяване на организираното пътуване не е набран, е както следва: 7 дни започване на изпълнението на тур. пакет

Начин на плащане: депозит – 30 % от пакетната цена; доплащане - 15 дни преди датата на отпътуване.

Срокове за анулации и неустойки:

  • За резервации направени по тарифи РАННИ ЗАПИСВАНИЯ за всички видове програми – 95 % от внесеният депозит.
  • За автобусни програми по редовни цени:

- От деня, следващ деня на записването до 60-тия ден преди датата на заминаване – 10% от основната цена на пътуването на турист.

- От 59-тия ден до 10-тия ден преди датата на заминаване – 30% от основната цена на пътуването на турист.

- От 9-тия ден до 1-вия ден преди датата на заминаване – 100% от основната цена на пътуването на турист.

  • За празнични оферти (Великден, Майски празници, Коледа, Нова година и др.) по редовни цени:

- От деня, следващ деня на записването до 91-тия ден преди датата на заминаване – такса резервация 30 лв. на турист, освен случаите когато има издаден самолет билет. Тогава важат условията на превозвача.

- От 90 до 60 дни преди датата на заминаване – 30% от основната цена на пътуването на турист.

- От 59 до 31 дни преди датата на заминаване – 50% от основната цена на пътуването на турист.

- От 30 до 1-вия ден преди датата на заминаване – 100% от основната цена на пътуването на турист.

Необходими документи и условия на пътуване: лична карта или международен паспорт с мин. 6 месеца валидност от датата на отпътуване за български граждани. За деца до 18 г: международен паспорт , нотариално заверена декларация от непътуващия/те родител/и – оригинал и копие, копие от акта за раждане, копие от страницата със снимката в паспорта. Офертата не е подходяща за лица с ограничена подвижност. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

Забележка:

Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” съгласно Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки и др., съгласно условията и тарифите на застрахователната компания. Повече информация в офиса на агенцията. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.

Туроператорът предоставя възможност за сключване на мед. застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" на по - висока застрахователна премия, както и доброволна застраховка за покриване на разходите за съдействие, включително репатриране на пътуващия в случай на злополука, болест или смърт, стоматологични услуги, загуба на багаж и други според изискванията и тарифите на съответната застрахователна компания. Повече информация в офиса на агенцията. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.

Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.