Преференциална оферта

5 нощ. в х-л Souita 2+* Катерини Паралия с автобус - 325 лв.

Екскурзии в България

Разпечатайте офертата

Почивка в х-л Синема 3*, Приморско - 16.08.21. 7 нощ. на All incl.

8 дни Дни / 7 Нощувки
Автобус
Оцени тази оферта (5.00 от 2 вота)

Цена 638 лв.

Информация за програмата
Сподели

Почивка в Приморско с организиран транспорт

8 дни / 7 нощувки на All incl. в хотел Синема 3*

Дати на отпътуване: 16.08.21;

1-ви ден: София – Златица – Приморско
Отпътуване от София в 06:00 ч. от пл. Ал. Невски, от Златица в 7.30 ч. към Приморско. Пристигане и настаняване в хотел Синема 3*. Свободно време за плаж и разходка. Вечеря. Нощувка.

2-ри ден: Приморско
Закуска. Свободно време за плаж. Вечеря. Нощувка.

3-ти ден: Приморско – замъка Равадиново – Приморско
Закуска. Свободно време за плаж или по желание (срещу доплащане) екскурзия до замъка „Влюбен във вяръта“ в Равадиново – осъществена детска мечта на неговия автор. Уникалното архитектурно творение се простира върху площ от 20 декара. Към замъка има парк, езеро с лебеди, параклис. „Влюбен във вятъра“ ще ви впечатли с красота и оригиналност и ще ви пренесе в един приказен свят. Връщане в хотела. Обяд. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

4-ти ден: Приморско – Едночасов круиз с Пиратски кораб в Созополския залив
Закуска. Свободно време за плаж или по желание Едночасов круиз с Пиратски кораб в Созополския залив. Едночасов круиз с Пиратски кораб в Созополския залив - - о. Св. Иван, о. Св. Петър, о. Св. Кирик и Юлита, Старият и Новият град. Парти кораб и ресторант Посейдон е най-големият кораб за разходка по Черноморието. Плавятелният съд, сякаш излязъл от филма “Карибски пирати” е дълъг 30 м, широк 10 м, има две мачти, две палуби и капацитет до 180 пасажери. Тотемът на морската атракция е самият бог на морето. Внушителната статуя на Посейдон с тризъбец в ръка ще носи късмет и попътен вятър на кораба, кръстен на царя на моретата и океаните. За пасажерите работи просторен ресторант, който се намира на долна палуба на кораба. С отлично оборудвана кухня и огромно разнообразие от пресни средиземноморски и черноморски изкушения, комфортни сепарета и гледка към необятната водна шир, ресторантът привлича посетители, и когато е на котва в пристанището. Свободно време за разходка в Созопол. Той е най-древният град по нашето черноморие и един от най-старите български градове, като старата му част е обявена за архитектурен и археологически резерват. Запазена е оригиналната архитектура на къщите от 18-ти и 19-ти век. Може да посетите църквите „Св. Георги“, „Св. Богородица“, „Св. Св. Кирил и Методий“, където се намират безценни християнски светини – мощите на Йоан Кръстител, частици от Светия кръст, странджанските икони от 18-19 век. Свободно време за разходка по крайбрежните улици. Връщане в хотела. Обяд. Свободно време за плаж. Вечеря. Нощувка.

5-ти ден: Приморско – Бегликташ
Закуска. Свободно време за плаж или по желание (срещу доплащане) екскурзия до Бегликташ – мегалитно светилище, заемащо централно място сред култовите паметници в България. Изградено е в средата на природни скални феномени и олицетворява култа към Слънцето. С оформянето на неговата структура и добавянето на ритуални символи и знаци древните ни предци са изразявали своите религиозни представи за усъвършенстването и обезсмъртяването на човека. Според езотериците Бегликташ сбъдва всякакви желания. Според тях светилището край Приморско е един от комуникационните центрове с Космоса. Достатъчно е човек да отиде там и да си пожелае нещо, което много иска. Задължително условие е да вярва, че мечтата ще се сбъдне и помислите му да са чисти. Връщане в хотела. Обяд. Свободно време за плаж. Вечеря. Нощувка

6-ти ден: Приморско – Бургас – о-в Света Анастасия – Приморско
Закуска. Свободно време за плаж или по желание (срещу доплащане) екскурзия до Бургас с възможност за посещение на остров Света Анастасия /при подходящи метеорологични условия/(обядът е сух пакет). В бургаския залив се намира единственият обитаем остров по българското Черноморие – Света Анастасия. Островът се е появил след изригването на вулкан, а в резултат на бурите и морските вълни са се формирали причудливи скални образувания – Гъбата, Дракона, Вкамененият пиратски кораб, Портата на слънцето. /Община Бургас осъществява транспорт до остров Света Анастасия с 18-метровия общински катамаран „Анастасия“. Той е оборудван с най-съвременна техника и отговаря на всички стандарти и изисквания за безопасност. Продължителността на пътуването с корабчето е около 40 минути в посока, престоят на острова е около 2 часа./. Връщане в Бургас и свободно време за разходка в морската градина.
Забележка: Ако поради вълнение на морето плаването до остров Анастасия не може да се осъществи, ще се замени с разходка с лодка по Ропотамо. Ще се придвижим с автобуса до речното пристанище, за да се разходим до живописното устие на реката покрай красивите брегове и под величествената гигантска Лъвска глава, скулптурирана от неведома сила.
Връщане в хотела. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

7-ти ден: Приморско – Царево – Приморско
Закуска. Свободно време за плаж или екскурзия до Царево с посещение на Историческия музей, който опазва и популяризира наследството на Крайморска Странджа и е един от 100-те НТО. Посещение на църквата „Св. Успение Богородично” – една от най-красивите църкви по Българското Черноморие.

8-ти ден: Приморско – Аква калиде – Златица – София
Закуска. Освобождаване на хотела и отпътуване за София около обяд. По пътя разглеждане на Аква калиде – където ще може да разгледате Археологическата експозиция и Банята на Султан Сюлейман Великолепни. Разглеждане и отпътуване за Златица и София. Пристигане в София вечерта.

Полезна информация

Цената включва:

 • Транспорт с лицензиран автобус;
 • 7 нощувки на база All incl. в хотел Синема 3*
 • Ползване на външен плувен басейн, Wi Fi, застраховка, курортна такса
 • Водач от агенцията

Цената не включва:

 • Допълнителни екскурзии по желание:
 • -Екскурзия до Равадиново – 15 лв. (при мин. 15 записани туриста, не включва входна такса);

  -Екскурзия до Созопол с плаване с Пиратски кораб – 30 лв. (при мин. 15 записани туриста, с включено плаването с кораб.)

  -Екскурзия до Бегликташ – 10 лв. (при мин. 15 записани туриста, не включва входна такса);

  -Екскурзия до Бургас и о-в Св. Анастасия – 22 лв. (при мин. 15 записани туриста, не включва таксата за корабчето до острова и входни такси);

  -Екскурзия до Царево – 14 лв. (при мин. 15 записани туриста, не включва входни такси);

  • Входнитакси на посещаваните обекти, където има такива;

*ВАЖНО:

Допълнителни мероприятия се заявяват и заплащат в офиса на агенцията преди отпътуването.

За провеждането на допълнителните екскурзии е необходим минимален брой от 15 записани туристи.

При заплатен допълнителен тур, но неявяване в определеното време и място за започване на тура сумата не се възстановява.

Круизите се осъществяват само при подходящи атмосферни условия.

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията:30 туриста.

Крайният срок за уведомяване, в случай че минималният брой туристи за осъществяване на организираното пътуване не е набран, е както следва:
- 20 дни преди започването на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни
- 7 дни започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност от 2 до 6 дни
- 48 часа преди започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност, по – малка от 2 дни

Начин на плащане:депозит – 30 % от пакетната цена; доплащане - 15 дни преди датата на отпътуване.

Срокове за анулации и неустойки:

За резервации направени по тарифи РАННИ ЗАПИСВАНИЯ за всички видове програми – 95 % от внесеният депозит.

За автобусни програми по редовни цени:

- От деня, следващ деня на записването до 60-тия ден преди датата на заминаване – 10% от общата стойност на туристическия пакет;

- От 59-тия ден до 10-тия ден преди датата на заминаване – 30% от общата стойност на туристическия пакет;

- От 9-тия ден до 1-вия ден преди датата на заминаване – 100% от общата стойност на туристическия пакет;

За самолетните програми по редовни цени:

- От деня, следващ деня на записването до 91-тия ден преди датата на заминаване – такса резервация 30 лв. на турист, освен случаите когато има издаден самолет билет. Тогава важат условията на превозвача.

- От 90 до 31 дни преди датата на заминаване – 50% от общата стойност на туристическия пакет;

- От 30 до 15 дни преди датата на заминаване – 80% от общата стойност на туристическия пакет;

- От 14 до 1-вия ден преди датата на заминаване – 100% от общата стойност на туристическия пакет;

За празнични оферти (Великден, Майски празници, Коледа, Нова година и др.) по редовни цени:

- От деня, следващ деня на записването до 91-тия ден преди датата на заминаване – такса резервация 30 лв. за всяко лице от договора, освен случаите когато има издаден самолет билет. Тогава важат условията на превозвача.

- От 90 до 60 дни преди датата на заминаване – 30% от общата стойност на туристическия пакет;

- От 59 до 31 дни преди датата на заминаване – 50% от общата стойност на туристическия пакет;

- От 30 до 1-вия ден преди датата на заминаване – 100% от общата стойност на туристическия пакет;

За всяка промяна относно резервация след първоначалното записване за всички видове туристически пакети с изключение когато има издаден самолет билет (тогава важат условията на превозвача) се удържа такса в размер на 30 лева.

Необходими документи и условия на пътуване:валидна лична карта. Офертата не е подходяща за лица с ограничена подвижност. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

Забележка:

Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка Отмяна на пътуване, покриваща загубите в случай, че са възпрепятствани да пътуват. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Цената и е около 1,5 до 3,5% от заплатената сума, в зависимост от срока на анулация, съгласно условията на застрахователната компания. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.

Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.