Преференциална оферта

Почивка в К. Паралия - 11.08. и 25.08. - 5 нощ. х-л 3*+транспорт-345 лв.

Екскурзии в България

Разпечатайте офертата

Винен тур - Вила Юстина и винарна Загрей - 26.09; 17.10.20;

2 дни Дни / 1 Нощувки
Автобус
Оцени тази оферта (5.00 от 1 вот)

Цена 159.00 лв.

Информация за програмата
Сподели

“ЖИВОТЪТ Е ТВЪРДЕ КРАТЪК, ЗА ДА ПИЕМ ЕВТИНО ВИНО…“ - КЛИФ ХАКИМ

Ако и вие смятате, че е така заповядайте с нас на един кратък винен тур, да опитаме най-хубавите вина на две от най-добрите български изби – Вила Юстина и винарна Загрей.

Маршрут: София – Пазарджик – Първомай – Пловдив – Перущица – София

Дати на тръгване: 26.09; 17.10.20;

2 дни / 1 нощувка / 1 закуска

1 ден - София – Първомай – Пловдив
Отпътуване от София в 10.00 ч. от пл. Ал Невски и ул. Оборище; в 11.00 ч. от Пазарджик по маршрут София-Пазарджик – Първомай, където ще посетим винарна Загрей. Там любезните домакини, ще ни направят обиколка на винарната, след което имаме дегустация на 3 вина, придружени с домашно приготвен хляб от лимец – собствено производство, домашни мезета и минерална вода. Отпътуване за Пловдив. Настаняване в хотел. Обиколна на Стария град - исторически и архитектурен резерват, известен със своите сгради в стила на възрожденския период, древните римски и тракийски руини, различни паметници и забележителности. Ще посетим най-известните му забележителности и разбира се, коронното бижу на този град - Античният римски театър. Свободно време за разходка по Главната търговска улица. Нощувка.

2 ден – Пловдив – Перущица – София
Закуска. Свободно време за разходка в града. На обяд отпътуване за Перущица, където ще посетим винарна Юстина - започвайки с екскурзоводска обиколка на лозето и фермата на Вила Юстина, заедно с кратко описание на сортове грозде и история на региона. След това ще се разходим из избата „ По пътя на виното”, където ще имаме презентация на технологичните етапи от производството на вино. И накрая посещаваме Еnoteca, където ще научим за историята на Вила Юстина. След обиколката ни ще се насладим на дегустация на хубави вина, придружени от мезета и вода. Отпътуване за София. Пристигане в София около 19.00 ч. на пл. Ал. Невски и ул. Оборище.

Полезна информация

Цената включва:

• транспорт с автобус 3*
• 1 нощувка със закуска в хотел 2*/3*
• водач от туристическата агенция
• посещения и дегустации в двете винарни
• обиколка на старият град в гр. Пловдив


Цената не включва:

• разходи от личен характер
• входни такси на посещаваните обекти
• медицинска застраховка
• Застраховка "Отмяна на пътуване" - по желание и съгласно тарифите и условията на застрахователната компания

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 30 туриста.

Крайният срок за уведомяване, в случай че минималният брой туристи за осъществяване на организираното пътуване не е набран, е както следва:

- 20 дни преди започването на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни
- 7 дни започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност от 2 до 6 дни
- 48 часа преди започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност, по – малка от два дни

Начин на плащане: депозит – 30 % от пакетната цена; доплащане - 15 дни преди датата на отпътуване.

Срокове за анулации и неустойки:

  • За резервации направени по тарифи РАННИ ЗАПИСВАНИЯ за всички видове програми – 95 % от внесеният депозит.
  • За автобусни програми по редовни цени:

- От деня, следващ деня на записването до 60-тия ден преди датата на заминаване – 10% от основната цена на пътуването на турист.- От 59-тия ден до 10-тия ден преди датата на заминаване – 30% от основната цена на пътуването на турист.- От 9-тия ден до 1-вия ден преди датата на заминаване – 100% от основната цена на пътуването на турист.

  • За самолетните програми по редовни цени:

- От деня, следващ деня на записването до 91-тия ден преди датата на заминаване – такса резервация 30 лв. на турист, освен случаите когато има издаден самолет билет. Тогава важат условията на превозвача.- От 90 до 31 дни преди датата на заминаване – 50% от основната цена на пътуването на турист.- От 30 до 15 дни преди датата на заминаване – 80% от основната цена на пътуването на турист.- От 14 до 1-вия ден преди датата на заминаване – 100% от основната цена на пътуването на турист.

  • За празнични оферти (Великден, Майски празници, Коледа, Нова година и др.) по редовни цени:

- От деня, следващ деня на записването до 91-тия ден преди датата на заминаване – такса резервация 30 лв. на турист, освен случаите когато има издаден самолет билет. Тогава важат условията на превозвача.- От 90 до 60 дни преди датата на заминаване – 30% от основната цена на пътуването на турист.- От 59 до 31 дни преди датата на заминаване – 50% от основната цена на пътуването на турист.- От 30 до 1-вия ден преди датата на заминаване – 100% от основната цена на пътуването на турист.

Необходими документи и условия на пътуване: лична карта. Офертата не е подходяща за лица с ограничена подвижност.

Забележка:

  • Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка Отмяна на пътуване, покриваща загубите в случай, че са възпрепятствани да пътуват. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Цената и е около 1,5 до 3,5% от заплатената сума, в зависимост от срока на анулация, съгласно условията на ЗАД „Армеец“. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.
  • Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.
  • Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.