Преференциална оферта

Почивка в К. Паралия - 11.08. и 25.08. - 5 нощ. х-л 3*+транспорт-345 лв.

Екскурзии в Гърция

Разпечатайте офертата

ПОД ЛЪЧИТЕ НА ГАЛЕЩОТО ГРЪЦКО СЛЪНЦЕ! Икономичен уикенд в Катерини Паралия!

2 Дни / 1 Нощувки
Автобус
Оцени тази оферта (5.00 от 3 вота)

Цена 119 лв.

Информация за програмата
Сподели

ПОД ЛЪЧИТЕ НА ГАЛЕЩОТО ГРЪЦКО СЛЪНЦЕ!

ИКОНОМИЧЕН УИКЕНД!

Маршрут: София - Кулата - Катерини Паралия - Кулата – София

Дати на тръгване: 01.08; 22.08.20;

2 дни / 1 нощувка / 1 закуска

1 ден - София - Катерини Паралия

Тръгване от София в 5.30 ч. храм-паметник„Ал. Невски”. Пътуване по маршрут: София – Кулата – Катерини Паралия. Настаняване в хотел. Свободно време за плаж. Нощувки.

2 ден - Катерини - Паралия - София

Закуска. Свободно време за разходка из курортното селище или плаж. В 10:30 ч. - напускане на хотела (багажът остава на рецепцията на хотела или в автобуса). Отпътуване за България около 15:00 ч. Пристигане в София вечерта на пл. Ал. Невски и ул. Оборище.

Полезна информация

Цената включва:

  • Транспорт с автобус 3*
  • 1 нощувка със закуска в хотел 2*/3* категория
  • Водач от туристическата агенция

Цената не включва:

  • Медицинска застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" за лица до 64 г. на ЗД „Евроинс“ с покритие 2000 евро – 2 лв.; от 65 г. до 74 г. – 4 лв. Лица над 74 г. не се застраховат!
  • Градска такса от 0.50 EUR -3.00 EUR (заплаща се задължително индивидуално на рецепцията при настаняването)

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туриста.

Крайният срок за уведомяване, в случай че минималният брой туристи за осъществяване на организираното пътуване не е набран, е както следва:
- 20 дни преди започването на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни
- 7 дни започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност от 2 до 6 дни
- 48 часа преди започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност, по – малка от два дни

Начин на плащане: депозит – 30 % от пакетната цена; доплащане - 15 дни преди датата на отпътуване.

Срокове за анулации и неустойки:
- От деня, следващ деня на записването до 60-тия ден преди датата на заминаване – 10% от основната цена на пътуването на турист.
- От 59-тия ден до 10-тия ден преди датата на заминаване – 30% от основната цена на пътуването на турист.
- От 9-тия ден до 1-вия ден преди датата на заминаване – 100% от основната цена на пътуването на турист.

Необходими документи и условия на пътуване: лична карта или международен паспорт с мин. 6 месеца валидност от датата на отпътуване за български граждани. За деца до 18 г: международен паспорт , нотариално заверена декларация от непътуващия/те родител/и – оригинал и копие, копие от акта за раждане, копие от страницата със снимката в паспорта. Офертата не е подходяща за лица с ограничена подвижност. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

Забележка:

  • Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка Отмяна на пътуване, покриваща загубите в случай, че са възпрепятствани да пътуват. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Цената и е около 1,5 до 3,5% от заплатената сума, в зависимост от срока на анулация, съгласно условията на застрахователната компания.Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.
  • Aко клиента желае може да сключи мед. застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" на по - висока застрахователна премия, както и доброволна застраховка за покриване на разходите за съдействие, включително репатриране на пътуващия в случай на злополука, болест или смърт, стоматологични услуги, загуба на багаж и други според изискванията и тарифите на съответната застрахователна компания.
  • Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.
  • Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.