Преференциална оферта

Почивка в К. Паралия - м. юли и август - 5 нощ. х-л 3*+транспорт-345 лв.

Екскурзии в Гърция

Разпечатайте офертата

Лятно бягство в Паралия Катерини

3 Дни / 2 Нощувки
Автобус
Оцени тази оферта (5.00 от 2 вота)

Цена 179 лв.

Информация за програмата
Сподели

УИКЕНД В КАТЕРИНИ ПАРАЛИЯ

Маршрут: София - Кулата - Катерини Паралия - Кулата – София

Дати на тръгване: 17.07.20; 31.07.20; 21.08.20; 05.09.20;

3 дни / 2 нощувки / 2 закуски

1 ден - София - Катерини Паралия

Тръгване от София - ул. Оборище и площад “Александър Невски“. Пътуване по маршрут: София – Кулата – Катерини Паралия. Настаняване в хотел. Свободно време за плаж. Нощувка.

2 ден - Катерини Паралия

Закуска. Свободно време за плаж и разходка из курортното селище. Нощувка.

3 ден - Катерини Паралия - София

Закуска. Свободно време за разходка из курортното селище или плаж. В 10:30 ч. - напускане на хотела (багажът остава на рецепцията на хотела или в автобуса). Отпътуване за България около 15:00 ч. Пристигане в София вечерта на пл. Ал. Невски и ул. Оборище.

Полезна информация

Цената включва:

  • Транспорт с автобус 3*
  • 2 нощувки със закуски в хотел 2*/3* категория
  • Водач от туристическата агенция

Цената не включва:

  • Медицинска застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" за лица до 64 г. на ЗД „Евроинс“ с покритие 2000 евро – 3 лв.; от 65 г. до 79 г. – 6 лв. Лица над 79 г. не се застраховат!

Доплащане:

• Градска такса - 2 евро общо за 2 нощувки на стая (заплаща се задължително индивидуално на рецепцията при настаняването)

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 30 туриста

Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди началната дата

Начин на плащане: депозит – 30 % от пакетната цена; доплащане - 5 дни преди отпътуване

Необходими документи и условия на пътуване: лична карта. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването. За деца до 18 г. - нотариално заверена декларация от двамата родители; Има възможност за сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на разходите в случай на отказ от пътуване от страна на потребителя и допълнителен застрахователен договор за покриване на разходи за съдействие, включително при репатриране, както и за случаите на злополука, болест или смърт, според условията и тарифите на Застрахователната компания.

Забележка:

Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка Отмяна на пътуване, покриваща загубите в случай, че са възпрепятствани да пътуват. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Цената и е около 1,5 до 3,5% от заплатената сума, в зависимост от срока на анулация, съгласно условията на ЗАД „Армеец“.Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.
Aко клиента желае може да сключи мед. застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" на по - висока застрахователна премия, както и доброволна застраховка за покриване на разходите за съдействие, включително репатриране на пътуващия в случай на злополука, болест или смърт, стоматологични услуги, загуба на багаж и други според изискванията и тарифите на съответната застрахователна компания.
Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.
Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.