Преференциална оферта

Купон в Ниш -15.02. 135 лв. ПОТВЪРДЕНА!

Празници в Гърция

Разпечатайте офертата

Великден в Солун* в х-л WELLNESS SANTA RESORT 5* - 18.04.20.

3 Дни / 2 Нощувки
Автобус
Оцени тази оферта (0.00 от 0 вота)

Цени от 379 лв.

Информация за програмата
Сподели

Великден в Солун в х-л WELLNESS SANTA RESORT 5*

3 дни / 2 нощувки / 2 закуски / 2 вечери

Дата на отпътуване: 18.04.20.

1 ДЕН: 18/04/2020: Отпътуване от София в 7:00 часа от паркинга на Стадион Васил Левски по маршрут София – Дупница – Благоевград – Сандански - КПП Кулата. Пристигане в Солун ранния следобяд. Свободно време в града. Отпътуване за Перея – Аг. Триада/ курортната част на Солун, на 18 км. /. Настаняване в хотел Wellness Santa Resort 5*. Вечеря. Посещение на църква за Празнична Великденска литургия. Нощувка.

2 ДЕН:19/04/2020: Закуска. Празничен Великденски обяд на блок маса с традиционно агнешко чеверме, други местни деликатеси, включени безлимитни безалкохолни напитки, вода, вино и бира, музика и танци. Следобедна почивка. Вечеря. Нощувка

3 ДЕН:20/04/2020: Закуска. Отпътуване обратно за България през КПП Кулата. Пристигане в София вечерта.

Полезна информация

Цената включва:

  • Транспорт с комфортен автобус;
  • 2 Нощувки със закуски и вечери на блок маса в хотел WELLNESS SANTARESORT 5* /www.santahotel.gr /;
  • Празничен Великденски обяд;
  • Медицинска застраховка “Помощ при
  • Пътуване в чужбина” с покритие 5000 евро към ЗД Евроинс АД, гр. София / лица до 5 и над 64 год. имат доплащане /;
  • Водач през цялото пътуване

Цената не включва:

  • Разходи от личен характер
  • Застраховка Отмяна на пътуване
  • Градска такса, заплаща се задължително

От 01/01/2018 в Гърция се въвежда задължителна туристическа такса, която е в размер на 4 евро на стая на вечер / за хотел 5*/. Заплаща се само на място в хотела, преди настаняването и е задължителна.

За туристите желаещи да пътуват със собствен транспорт се приспадат 60.00 лв. от пакетната цена. Те не ползват и застраховка. Стаите за туристи със собствен транспорт са лимитирани и подлежат на пре-потвърждение.

ХОТЕЛЪТ НАСТАНЯВА САМО ВЪЗРАСТНИ. ДЕЦА НЕ СЕ ПРИЕМАТ !

Wellness SantaResort е нов 5* хотел в Солун, разположен на плажа в Агиа Триада, на 18 км от центъра на Солун. Разполага с вътрешен басейн и СПА център с голямо разнообразие от услуги. Хотелът е идеално място за почивка целогодишно, предлагайки луксозно настаняване с изключително качество на услугите. Стаите са в класически средиземноморски стил, баните с гранит и мрамор. В хотела има безплатен WIFI, климатик, сателитна телевизия. На разположение на гостите е лоби бар, безплатно ползване на фитнес и вътрешен отопляем басейн. Модерният СПА център предлага широка гама от услуги като сауна, био сауна, парна баня, емоционален душ, леден фонтан и студена кофа, маникюр и др.

МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ: 40 човека

СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕ при недостигнат минимален брой туристи: 5 дни преди датата на отпътуване.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ: Валиден документ за самоличност - лична карта или задграничен паспорт. За деца под 18 години, пътуващи с един родител или без родители – Нотариално заверена декларация, че родителите са съгласни детето да пътува извън България – оригинал + копие. За Република Гърция няма визови, санитарни и медицински изисквания.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: депозит – 30% от пакетната цена; доплащане – 10 дни преди датата на отпътуване.

Туроператорът е сключил застраховка “Отговорност на Туроператора” със ЗД Евроинс АД, гр. София, бул. Христофор Колумб № 43, Застрахователна полица № 03700100002357. Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на Застраховка "Отмяна на пътуване" по чл.80, ал.1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите при анулиране на пътуването, при съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия или негови близки. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на подписване на договора за организирано пътуване в агенцията, където се извършва записването. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa

Лица до 5 год. и от 64 до 74 год. имат доплащане за мед. застраховка в размер на 3.00 лв. на човек за престоя. Лица от 75 до 80 год. имат доплащане за мед.застраховка от 6.00 лв за престоя.

Застрахователната компания не застрахова лица над 85 год. Туристите от 80 до 84 год. Могат да бъдат застраховани за 2000 € срещу сумата от 2.00 лева на ден.

Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради: забрана за напускане на страната, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини !

ЗАБЕЛЕЖКА: Туроператорът си запазва правото за промяна на дните на обявените допълнителни екскурзии, в зависимост от предлагането на гръцките колеги. Организаторът си запазва правото за промяна в цената на екскурзията до 20 дни преди датата на отпътуване, в случай на драстично повишаване на горивото.

Информация относно самото пътуване: Началната и крайната спирка са фиксирани предварително в програмата и договора и допълнителни спирки на територията на гр. София не се правят. Настаняването в автобуса става по реда на записване. Спирките по време на самото пътуване са предварително регламентирани / при необходимост разбира се се спира, но слизат само нуждаещите се /. Спирането на супермаркети не влиза в нашите програми / освен ако не е пътуване с цел пазаруване /.