Преференциална оферта

Почивка в К. Паралия - м. юли и август - 5 нощ. х-л 3*+транспорт-345 лв.

Екскурзии в Гърция

Разпечатайте офертата

Уикенд в Кавала и плаж на Ammolofi Beach и о-в Тасос - 17.07; 21.08; 05.09; 19.09.20;

3 Дни / 2 Нощувки
Автобус
Оцени тази оферта (5.00 от 3 вота)

Цени от 199 лв.

Информация за програмата
Сподели

Уикенд в Кавала и плаж на Ammolofi Beach и о-в Тасос

Маршрут: София - Неа Перамос - Кавала - остров Тасос - Неа Ираклица - София

3 дни / 2 нощувки / 2 закуски

Дати на отпътуване: 17.07; 21.08; 05.09; 19.09.20;

1 ДЕН: София – Неа Перамос - Кавала

Отпътуване в 06.00 ч. от ул. Оборище и пл. Ал. Невски в София. Пристигане Неа Перамос /плажа Амолофи/ - носител на син флаг заради чистотата си, красотата и опазването на околната среда в региона. Свободно време за плаж. На плажа са разположени душове, чадъри и шезлонги, които можете да се ползват срещу консумация на кафе, фрапе и др. Около 17:00 ч. отпътуване за град Кавала. Настаняване в хотела. Свободно време. Нощувка.

2 ДЕН: Кавала – остров Тасос – София

Закуска. Свободно време или по желание срещу допълнително заплащане целодневна екскурзия до остров Тасос.

Отпътуване от Кавала за Керамоти, качване на ферибот до Тасос. Пристигаме в столицата на острова Лименас. Автобусна обиколка на острова - посещение на фабриката за злато Iris Gold, манастира Св. Архангел Михаил, фабрика за Зехтин в селището Панагия. Свободно време. Отпътуваме с ферибот обратно към пристанището Керамоти. Връщане в Кавала. Нощувка.

3 ДЕН: Кавала – Неа Ираклица – София

Закуска. Около 10.00ч. отпътуване за Неа Ираклица. Свободно време за плаж. Около 17.30ч. отпътуване за България. Пристигане в София на ул. Оборище и площад „Александър Невски“ късно вечерта.

Полезна информация

Цената включва:

 • 2 нощувка със закуска в хотел 2*/3*
 • Водач от агенцията
 • Транспорт с лицензиран микробус/автобус 1*/3*

Цената не вклюва:

 • Медицинска застраховка на ЗК „Армеец“ с покритие 5000€ за лица до 79 г. – 6 лв. (задължително доплащане). Лица над 79 год. не се застраховат
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" - по желание и съгласно тарифите и условията на ЗАД „Армеец“
 • Такса престой в Гърция (влиза в сила от 01.01.2018 г.): 0.50 EUR на стая на ден в хотел 2*; 1.50 EUR на стая на ден в хотел 3*; 3.00 EUR на стая на ден в хотел 4* и 4.00 EUR на стая на ден в хотел 5* (заплаща се индивидуално на рецепцията на всеки хотел!)
 • Доплащане за отпътуване от Пловдив в 05.00ч. (при минимум 20 човека и след потвърждаване 2 дни преди отпътуването) - 30.00 лв.

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туриста.

Крайният срок за уведомяване, в случай че минималният брой туристи за осъществяване на организираното пътуване не е набран, е както следва:
- 20 дни преди започването на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни
- 7 дни започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност от 2 до 6 дни
- 48 часа преди започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност, по – малка от два дни

Начин на плащане: депозит – 30 % от пакетната цена; доплащане - 15 дни преди датата на отпътуване.

Срокове за анулации и неустойки:
- От деня, следващ деня на записването до 60-тия ден преди датата на заминаване – 10% от основната цена на пътуването на турист.
- От 59-тия ден до 10-тия ден преди датата на заминаване – 30% от основната цена на пътуването на турист.
- От 9-тия ден до 1-вия ден преди датата на заминаване – 100% от основната цена на пътуването на турист.

Необходими документи и условия на пътуване: лична карта или международен паспорт с мин. 6 месеца валидност от датата на отпътуване за български граждани. За деца до 18 г: международен паспорт , нотариално заверена декларация от непътуващия/те родител/и – оригинал и копие, копие от акта за раждане, копие от страницата със снимката в паспорта. Офертата не е подходяща за лица с ограничена подвижност. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

Забележка:

 • Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка Отмяна на пътуване, покриваща загубите в случай, че са възпрепятствани да пътуват. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Цената и е около 1,5 до 3,5% от заплатената сума, в зависимост от срока на анулация, съгласно условията на ЗАД „Армеец“. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.
 • Aко клиента желае може да сключи мед. застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" на по - висока застрахователна премия, както и доброволна застраховка за покриване на разходите за съдействие, включително репатриране на пътуващия в случай на злополука, болест или смърт, стоматологични услуги, загуба на багаж и други според изискванията и тарифите на съответната застрахователна компания.
 • Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.
 • Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.