Преференциална оферта

Почивка в К. Паралия - м. юли и август - 5 нощ. х-л 3*+транспорт-345 лв.

Празници в Македония

Разпечатайте офертата

Предколеден купон във Виница и шопинг в Делчево

2 Дни / 1 Нощувки
Автобус
Оцени тази оферта (5.00 от 1 вот)

Цена 145 лв.

Информация за програмата
Сподели

Предколеден купон във Виница и шопинг в Делчево

Маршрут: София – Благоевград – Станке Лисичково – Делчево – Кочани – Виница - София

2 дни / 1 нощувка / 1 закуска / 1 празнична вечеря

Дата на отпътуване: 12.12.20.

1 ден: София - Делчево - Кочани - Виница (около 170 км)

Отпътуване от София в 8:30 ч. от ул. Оборище и площад "Александър Невски" по маршрут: София – Благоевград – Станке Лисичково – Делчево – Кочани – Виница.

Пристигане около обяд в Делчево. Свободно време за пазар и обяд.

В ранния следобяд пристигане в Кочани. Градът е разположен на 65 км от българската граница, на юг от Осоговска планина, в северната част на Кочанската котловина, от двете страни на едноименната река. В района има идеални условия за отглеждане на качествен ориз още от 4 в.пр.н.е. Главен храм в града е църквата „Свети Георги“ изградена 1917 г. на мястото на по-стара църква. Свободно време за разходка и пазар.

Пристигане във Виница. Настаняване в хотела. Свободно време.

Празнична вечеря с богато меню, неограничени алкохолни и безалкохолни напитки местно производство и жива музика .

Нощувка.

2 ден: Виница - София (около 170 км)

Закуска.

Освобождаване на хотела и отпътуване за България.

Пристигане в София късния следобяд на ул. Оборище и Александър Невски.

Полезна информация

Цената включва:

 • транспорт с лицензиран автобус за международни превози 3*
 • 1 нощувка със закуска в хотел 3*
 • 1 празнична вечеря с жива музика и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки местно производство в ресторанта на хотела
 • водач от фирмата организатор
 • медицинска застраховка с покритие 5000 евро на ЗК Армеец за лица до 69 г.

Цената не включва:

 • Входни такси на посещаваните обекти
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" - по желание и съгласно тарифите и условията на ЗАД „Армеец“.
 • Доплащане за медицинска застраховка на ЗК Армеец с покритие 5000 евро за лица от 70 г. до 79 г. - 4 лв. (задължително доплащане). Лица над 79 г. не се застраховат!
 • Доплащане за отпътуване от Пловдив в 06.30ч. (при минимум 20 човека и след потвърждаване 10 дни преди отпътуването) - 30.00 лв.

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туриста.

Крайният срок за уведомяване, в случай че минималният брой туристи за осъществяване на организираното пътуване не е набран, е както следва:
- 20 дни преди започването на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни
- 7 дни започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност от 2 до 6 дни
- 48 часа преди започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност, по – малка от два дни

Начин на плащане: депозит – 30 % от пакетната цена; доплащане - 15 дни преди датата на отпътуване.

Срокове за анулации и неустойки:
- От деня, следващ деня на записването до 60-тия ден преди датата на заминаване – 10% от основната цена на пътуването на турист.
- От 59-тия ден до 10-тия ден преди датата на заминаване – 30% от основната цена на пътуването на турист.
- От 9-тия ден до 1-вия ден преди датата на заминаване – 100% от основната цена на пътуването на турист.

Необходими документи и условия на пътуване: лична карта или международен паспорт с мин. 6 месеца валидност от датата на отпътуване за български граждани. За деца до 18 г: международен паспорт , нотариално заверена декларация от непътуващия/те родител/и – оригинал и копие, копие от акта за раждане, копие от страницата със снимката в паспорта. Офертата не е подходяща за лица с ограничена подвижност. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

Забележка:

 • Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка Отмяна на пътуване, покриваща загубите в случай, че са възпрепятствани да пътуват. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Цената и е около 1,5 до 3,5% от заплатената сума, в зависимост от срока на анулация, съгласно условията на ЗАД „Армеец“. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.
 • Aко клиента желае може да сключи мед. застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" на по - висока застрахователна премия, както и доброволна застраховка за покриване на разходите за съдействие, включително репатриране на пътуващия в случай на злополука, болест или смърт, стоматологични услуги, загуба на багаж и други според изискванията и тарифите на съответната застрахователна компания.
 • Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.
 • Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.