Преференциална оферта

Уикенд в Кумбургаз - 19.09. х-л М. Принцес 4* - 2 нощ. + тран. - 155 лв.

Почивки в Гърция

Разпечатайте офертата

х-л Souita 3* в Kатерини Паралия - Лято 2020

Дни / 1 Нощувки
Соб. трансп.
Оцени тази оферта (5.00 от 1 вот)

Цени от 51 лв.

Информация за програмата
Сподели

Х-Л SOUITA 3*

ЛЯТО 2020

НА 150 М. ОТ МОРСКИЯ БРЯГ СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

хотел Souita 3*

http://www.souita.gr/

Местоположение: Катерини Паралия, на 150 м. от пясъчен плаж

В хотела: кафе-бар, асансьор, градина, интернет

Стаи: Хотела разполага с 23 двойни стаи, 3 тройни стаи и 1 апартамент. Всички стаи разполагат с балкон, самостоятелен санитарен възел, телефон, сешоар, климатик, телевизор, хладилник,

Полезна информация

Цената включва:

  • 1 нощувка със закуска на блок маса в хотел Сюита 3* http://www.souita.gr/

Цената не включва:

  • Транспорт
  • Медицинска застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" на ЗК Евроинс с покритие 2000 евро според тарифите
  • Застраховка "Отмяна на пътуване"
  • Градска такса - 1 евро на вечер на стая (заплаща се задължително индивидуално на рецепцията при настаняването)

*ВАЖНО:

- дете до 5,99 г. настанено с двама възрастни в стая не ползва отделно легло и се настанява безплатно

- дете от 6.00 г. до 11.99г. настанено с двама възрастни в двойна стая на доп. легло - ползва 50% отстъпка

- плажът е на около 150 м от хотела и е пясък, шезлонгите и чадърите на плажа се заплащат или се ползват срещу комсумация.

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: няма

Крайният срок за уведомяване, в случай че минималният брой туристи за осъществяване на организираното пътуване не е набран, е както следва:
- 20 дни преди започването на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни
- 7 дни започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност от 2 до 6 дни
- 48 часа преди започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност, по – малка от 2 дни

Начин на плащане: депозит – 30 % от пакетната цена; доплащане - 15 дни преди датата на отпътуване.

Срокове за анулации и неустойки:
- От деня, следващ деня на записването до 60-тия ден преди датата на заминаване – 10% от основната цена на пътуването на турист.
- От 59-тия ден до 10-тия ден преди датата на заминаване – 30% от основната цена на пътуването на турист.
- От 9-тия ден до 1-вия ден преди датата на заминаване – 100% от основната цена на пътуването на турист.

Необходими документи и условия на пътуване: лична карта или международен паспорт с мин. 6 месеца валидност от датата на отпътуване. За деца до 18 г: международен паспорт , нотариално заверена декларация от непътуващия/те родител/и – оригинал и копие, копие от акта за раждане, копие от страницата със снимката в паспорта. Офертата не е подходяща за лица с ограничена подвижност. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

Забележка:

  • Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка Отмяна на пътуване, покриваща загубите в случай, че са възпрепятствани да пътуват. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Цената и е около 1,5 до 3,5% от заплатената сума, в зависимост от срока на анулация, съгласно условията на застрахователната компания. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.
  • Aко клиента желае може да сключи мед. застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" на по - висока застрахователна премия, както и доброволна застраховка за покриване на разходите за съдействие, включително репатриране на пътуващия в случай на злополука, болест или смърт, стоматологични услуги, загуба на багаж и други според изискванията и тарифите на съответната застрахователна компания.
  • Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.
  • Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.