Преференциална оферта

Нова година'20 в Истанбул от 249 лв.

Празници в Гърция

Разпечатайте офертата

Нова Година в Катерини Паралия 2020 с посещение на Метеора- 30.12.19.

3 Дни / 2 Нощувки
Автобус
Оцени тази оферта (5.00 от 2 вота)

Цени от 255 лв.

Информация за програмата
Сподели

НОВА ГОДИНА 2020 В КУРОРТА КАТЕРИНИ ПАРАЛИЯ С ПОСЕЩЕНИЕ

НА ПРИРОДНИЯ ФЕНОМЕН МЕТЕОРА И РАЗХОДКА В ГР. СОЛУН

Маршрут: София - Солун - Катерини Паралия - Метеора - София

3 дни / 2 нощувки / 2 закуски


Дата на отпътуване: 30.12. - 01.01.20.

1 ден - София - Солун - Катерини Паралия

Отпътуване от София в 7.00 ч. от ул. Оборище и „Ал. Невски”. Пътуване по маршрут: София- Солун. Пристигане в Солун. Туристическа програма в града - Крайбрежният Булевард „Нике” с Бялата Кула, Паметниците на Филип и Александър Македонски, Църквата „Св.Димитър” - Солунският Чудотворец и Покровител на града. Свободно време. Отпътуване за Паралия Катерини. Настаняване в хотел. Свободно време. Нощувка.

2 ден - Катерини - Паралия - Метеора

Закуска. При подходящи метеорологични условия - еднодневен тур до изключителния природен феномен МЕТЕОРА. Кратка спирка в работилница за изписване на Византийски икони и сувенири. Самостоятелно разглеждане на най-големият манастира “Преображение Господне”. ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ В ТАВЕРНА. Нощувка.

3 ден - Катерини Паралия - София

Закуска. Около 12.00 ч. Отпътуване за България. Пристигане в София на ул. Оборище и площад "Александър Невски" около 20.00ч.

Полезна информация

Цената включва:

 • Транспорт с лицензиран микробус/автобус 1*/3*
 • 2 нощувки със закуски в хотел 2*/3*
 • Празнична новогодишна вечеря в таверна
 • Обиколка на Солун
 • Еднодневна екскурзия до Метеора при подходящи метеорологични условия
 • Пътни такси
 • Водач от туристическата агенция
 • Медицинска застраховка на ЗК Армеец с покритие 5000 евро за лица до 69 г.

Цената не включва:

 • Входни такси за посещаваните обекти – около 6 Евро (за манастир, заплаща се на място)
 • Доплащане за медицинска застраховка за лица над 69 г. до 79г. (задължително доплащане) - 8 лв. Лица над 79 г. не се застраховат!
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" - по желание и съгласно тарифите и условията на ЗАД „Армеец“
 • Градска такса - от 1.00 евро - 3.00 евро на стая на ден! Таксата се заплаща на рецепцията на хотела, лично от гостите му / задължително/

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туриста.

Крайният срок за уведомяване, в случай че минималният брой туристи за осъществяване на организираното пътуване не е набран, е както следва:
- 20 дни преди започването на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни
- 7 дни започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност от 2 до 6 дни
- 48 часа преди започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност, по – малка от два дни

Начин на плащане: депозит – 30 % от пакетната цена; доплащане - 15 дни преди датата на отпътуване.

Срокове за анулации и неустойки:
- От деня, следващ деня на записването до 60-тия ден преди датата на заминаване – 10% от основната цена на пътуването на турист.
- От 59-тия ден до 10-тия ден преди датата на заминаване – 30% от основната цена на пътуването на турист.
- От 9-тия ден до 1-вия ден преди датата на заминаване – 100% от основната цена на пътуването на турист.

Необходими документи и условия на пътуване: лична карта или международен паспорт с мин. 6 месеца валидност от датата на отпътуване за български граждани за български граждани. За деца до 18 г: международен паспорт , нотариално заверена декларация от непътуващия/те родител/и – оригинал и копие, копие от акта за раждане, копие от страницата със снимката в паспорта. Офертата не е подходяща за лица с ограничена подвижност. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

Забележка:

 • Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка Отмяна на пътуване, покриваща загубите в случай, че са възпрепятствани да пътуват. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Цената и е около 1,5 до 3,5% от заплатената сума, в зависимост от срока на анулация, съгласно условията на ЗАД „Армеец“.Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.
 • Aко клиента желае може да сключи мед. застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" на по - висока застрахователна премия, както и доброволна застраховка за покриване на разходите за съдействие, включително репатриране на пътуващия в случай на злополука, болест или смърт, стоматологични услуги,загуба на базаж и други според изискванията и тарифите на съответната застрахователна компания.
 • Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.
 • Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.