Преференциална оферта

Нова година'20 в Истанбул от 249 лв.

Карнавали в България

Разпечатайте офертата

Фестивал Коледа Капана - Пловдив - 21.12; 22.12.19;

1 Дни / 0 Нощувки
Автобус
Оцени тази оферта (5.00 от 1 вот)

Цена 28 лв.

Информация за програмата
Сподели

ФЕСТИВАЛ КОЛЕДА КАПАНА - ПЛОВДИВ

Маршрут: София - Пловдив - София

Дати на отпътуване: 21.12; 22.12.19;

От 20 до 26 декември Пловдив се нарежда до най-бляскавите европейски столици, защото в сърцето му израства истинско коледно градче! За поредна година организаторите на „Капана фест“ от фондация „Соул Сити“ преобразяват Капана в уникално празнично пространство, в оживяла Коледна приказка! Стотици метри гирлянди и коледна декорация ще грейнат над уличките на Капана, които ще приютят и пет внушителни елхи. Зад щандовете за храна и напитки ще се носят аромати на канела, греяно вино и прясно изпечени сладкиши, а от коледната сцена -празнична музика.
Перлата в короната на Коледа в Капана е, разбира се, Големият Коледен базар, в който близо 100 съвременни занятчии ще предложат авторските си изделия. Организаторите вярват, че няма по-добър подарък за Коледа, от нещо изработено на ръка и с много ЛЮБОВ, ТУК В БЪЛГАРИЯ!


Отпътуване от София в 7:30 ч. от площад "Александър Невски“. Пристигане в Пловдив, древният Филипополис, е един от най-старите градове в Европа. В миналото е населяван от траки, римляни, готи, славяни и османски турци, чиито следи са превърнали града в своеобразен музей. Старият град е обявен за архитектурно-исторически резерват. В него са запазени чудесни образци от периода на Българското Възраждане. Останките на Aнтичния римски театър пазят атмосферата на един изчезнал свят. Пешеходна обиколка в Стария град на Пловдив и главната търговска улица. Свободно време.
Отпътуване за София.Пристигане около 19.00 ч. на площад „ Александър Невски“.

Полезна информация

Цената включва:

  • Транспорт с лицензиран микробус/автобус 1*/3*
  • Водач по време на пътуването

Цената не вклюва:

  • Входните такси на посещаваните обекти
  • Медицинска застраховка с покритие 5000 евро за лица до 65 г. на ЗК Армеец
  • Застраховка "Отмяна на пътуване" - по желание и съгласно тарифите и условията на ЗАД „Армеец“

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туриста.

Крайният срок за уведомяване, в случай че минималният брой туристи за осъществяване на организираното пътуване не е набран, е както следва:
- 20 дни преди започването на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни
- 7 дни започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност от 2 до 6 дни
- 48 часа преди започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност, по – малка от два дни

Начин на плащане: 100% при записване

Срокове за анулации и неустойки:
- От деня, следващ деня на записването до 60-тия ден преди датата на заминаване – 10% от основната цена на пътуването на турист.
- От 59-тия ден до 10-тия ден преди датата на заминаване – 30% от основната цена на пътуването на турист.
- От 9-тия ден до 1-вия ден преди датата на заминаване – 100% от основната цена на пътуването на турист.

Необходими документи и условия на пътуване: валидна лична карта. Офертата не е подходяща за лица с ограничена подвижност. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

Забележка:

  • Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка Отмяна на пътуване, покриваща загубите в случай, че са възпрепятствани да пътуват. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Цената и е около 1,5 до 3,5% от заплатената сума, в зависимост от срока на анулация, съгласно условията на ЗАД „Армеец“.Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.
  • Aко клиента желае може да сключи мед. застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" на по - висока застрахователна премия, както и доброволна застраховка за покриване на разходите за съдействие, включително репатриране на пътуващия в случай на злополука, болест или смърт, стоматологични услуги,загуба на базаж и други според изискванията и тарифите на съответната застрахователна компания.
  • Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.
  • Туроператотър си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.