Преференциална оферта

5 нощ. в х-л Souita 2+* Катерини Паралия с автобус - 325 лв.

Карнавали в Сърбия

Разпечатайте офертата

Бирфест в Белград ❷⓿❷❶ - Студена бира, хубава музика и ... 14.08.21.

2 Дни / 1 Нощувки
Автобус
Оцени тази оферта (5.00 от 3 вота)

Цена 135 лв.

Информация за програмата
Сподели

БИРФЕСТ В БЕЛГРАД 2021

Маршрут: София - Белград - София

2 дни / 1 нощувка / 1 закуска

Дата на отпътуване: 14.08.21.

Ден 1: София - Белград

Отпътуване в 06.30ч от София от пл. Ал. Невски и ул. Оборище. Пристигане в Белград около 14.00ч. Туристическа програма (с автобуса и пеш) - Парламента и Общината на Белград, катедралата "Св. Сава", къщата-музей на Йосип Броз Тито в "Дединье" и др. Настаняване в хотела. Свободно време за посещение на традиционния Бирфест в парка Ушче, където освен да се разхладите с чаша бира в ръка ще можете да гледате и да се забавлявате по време на концертите на известни сръбски музикални състави (необходимо е ползването на градски транспорт или такси). По желание срещу допълнително заплащане - вечеря с жива музика в традиционна сръбска кафана. Нощувка.


Ден 2: Белград - София

Закуска. Свободно време за разходка и шопинг по улица "Княз Михайло"(пешеходна зона), простираща от площад „Теразие” до крепостта Калемегдан, от където ще имате възможност да се насладите на красивата гледка към града и мястото, където р. Сава се влива в р. Дунав. Този район представлява централната търговска част на Белград и е известен с множеството си ресторанти, бутици, галерии, антикварни магазини и др. По желание срещу допълнително заплащане - разходка с корабче по р. Сава и р. Дунав.
Отпътуване за България около обяд. Пристигане в София късно вечерта.

Полезна информация

Цената включва:

 • Транспорт с туристически автобус
 • 1 нощувки със закускa в хотел 2/3* в Белград
 • Тур. програма в Белград
 • Медицинска застраховка с покритие 2000 евро за лица до 64 г. на ЗК Евроинс
 • Водач от агенцията

Цената не включва:

 • Разходка с корабче по р. Сава и р. Дунав - 30.00 лв. при мин. 20 туристи
 • Вечеря в с жива музика - около 40 лв. (менюто и цената ще бъдат уточнени допълнително) при мин. 20 туристи
 • Входни такси за музеи и обекти, посещавани по желание, и градски транспорт
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" - по желание и съгласно тарифите и условията на застрахователната компания
 • МДоплащане за медицинска застраховка за лица от 65 г. до 74г. - 8.00 лв. (задължително доплащане). Лица над 74 г. се задължават сами да направят мед. застраховка и да я представят на туроператора.
 • Доплащане за отпътуване от Пловдив в 04.30ч. (при минимум 20 човека и след потвърждаване 10 дни преди отпътуването) - 30.00 лв.

Валутен курс: 1 евро = 118 сръбски динара

Часово време: България 12 ч.; Сърбия 11 ч.

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туриста.

Крайният срок за уведомяване, в случай че минималният брой туристи за осъществяване на организираното пътуване не е набран, е както следва:
- 20 дни преди започването на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни
- 7 дни започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност от 2 до 6 дни
- 48 часа преди започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност, по – малка от 2 дни

Начин на плащане: депозит – 30 % от пакетната цена; доплащане - 15 дни преди датата на отпътуване.

Срокове за анулации и неустойки:

 • За резервации направени по тарифи РАННИ ЗАПИСВАНИЯ за всички видове програми – 95 % от внесеният депозит.
 • За автобусни програми по редовни цени:

- От деня, следващ деня на записването до 60-тия ден преди датата на заминаване – 10% от общата стойност на туристическия пакет;

- От 59-тия ден до 10-тия ден преди датата на заминаване – 30% от общата стойност на туристическия пакет;

- От 9-тия ден до 1-вия ден преди датата на заминаване – 100% от общата стойност на туристическия пакет;

 • За самолетните програми по редовни цени:

- От деня, следващ деня на записването до 91-тия ден преди датата на заминаване – такса резервация 30 лв. на турист, освен случаите когато има издаден самолет билет. Тогава важат условията на превозвача.

- От 90 до 31 дни преди датата на заминаване – 50% от общата стойност на туристическия пакет;

- От 30 до 15 дни преди датата на заминаване – 80% от общата стойност на туристическия пакет;

- От 14 до 1-вия ден преди датата на заминаване – 100% от общата стойност на туристическия пакет;

 • За празнични оферти (Великден, Майски празници, Коледа, Нова година и др.) по редовни цени:

- От деня, следващ деня на записването до 91-тия ден преди датата на заминаване – такса резервация 30 лв. за всяко лице от договора, освен случаите когато има издаден самолет билет. Тогава важат условията на превозвача.

- От 90 до 60 дни преди датата на заминаване – 30% от общата стойност на туристическия пакет;

- От 59 до 31 дни преди датата на заминаване – 50% от общата стойност на туристическия пакет;

- От 30 до 1-вия ден преди датата на заминаване – 100% от общата стойност на туристическия пакет;

 • За всяка промяна относно резервация след първоначалното записване за всички видове туристически пакети с изключение когато има издаден самолет билет (тогава важат условията на превозвача) се удържа такса в размер на 30 лева.

Необходими документи и условия на пътуване: валидна лична карта или международен паспорт с мин. 6 месеца валидност от датата на отпътуване за български граждани. За деца до 18 г: международен паспорт , нотариално заверена декларация от непътуващия/те родител/и – оригинал и копие, копие от акта за раждане, копие от страницата със снимката в паспорта. Офертата не е подходяща за лица с ограничена подвижност. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

Забележка:

Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка Отмяна на пътуване, покриваща загубите в случай, че са възпрепятствани да пътуват. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Цената и е около 1,5 до 3,5% от заплатената сума, в зависимост от срока на анулация, съгласно условията на застрахователната компания. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.

Aко клиента желае може да сключи мед. застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" на по - висока застрахователна премия, както и доброволна застраховка за покриване на разходите за съдействие, включително репатриране на пътуващия в случай на злополука, болест или смърт, стоматологични услуги, загуба на багаж и други според изискванията и тарифите на съответната застрахователна компания.

Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.