Преференциална оферта

Нова година'20 в Истанбул от 249 лв.

Карнавали в Сърбия

Разпечатайте офертата

Бирфест в Белград - 15.08.20.

2 Дни / 1 Нощувки
Автобус
Оцени тази оферта (5.00 от 2 вота)

Цена 135 лв.

Информация за програмата
Сподели

БИРФЕСТ В БЕЛГРАД 2020

Маршрут: София - Белград - София

2 дни / 1 нощувка / 1 закуска

Дата на отпътуване: 15.08.20.

Ден 1: София - Белград

Отпътуване в 06.30ч от София от пл. Ал. Невски и ул. Оборище по маршрут София - ГКПП Калотина - Белград. Пристигане в Белград около 14.00ч. Туристическа програма с местен екскурзовод на български език (с автобуса и пеш), по време на която ще спрем за кратка фото-пауза пред красивите сгради на Парламента и Община Белград, ще посетим най- големия православен храм на Балканите- Катедралата "Св. Сава" и др. Докато слушате увлекателния разказ на екскурзовода ни ще минем и покрай къщата-музей на Йосип Броз Тито в "Дединье"и ще разберете защо наричат този район "богаташкият квартал на Белград". Настаняване в хотела. Свободно време за посещение на традиционния Бирфест в парка Ушче, където освен да се разхладите с чаша бира в ръка ще можете да гледате и да се забавлявате по време на концертите на известни сръбски рок състави (необходимо е ползването на градски транспорт или такси).
* По желание срещу допълнително заплащане и само с предварителна резервация: вечеря с жива музика в традиционна сръбска кафана в бохемския квартал Скадарлия, където и до днес се събира белградския елит - най - известните сръбски актьори, режисьори, певци и музиканти.
Нощувка.


Ден 2: Белград - София

Закуска. Свободно време за разходка и шопинг по улица "Княз Михайло"(пешеходна зона), простираща от площад „Теразие” до крепостта Калемегдан, от където ще имате възможност да се насладите на красивата гледка към града и мястото, където р. Сава се влива в р. Дунав. Този район представлява централната търговска част на Белград и е известен с множеството си ресторанти, бутици, галерии, антикварни магазини и др.
*По желание и само с предварителна резервация - разходка с корабче по р. Сава и р. Дунав.
Отпътуване за България около обяд. Пристигане в София късно вечерта.

Полезна информация

Цената включва:

  • транспорт с туристически автобус
  • 1 нощувки със закускa в хотел 2/3* в Белград
  • тур. програма в Белград
  • застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 5000 EUR на ЗК "Армеец" за лица до 69г.
  • водач от България

Цената не включва:

  • разходка с корабче по р. Сава и р. Дунав - 30.00 лв. при мин. 20 туристи
  • вечеря в с жива музика - около 40 лв. (менюто и цената ще бъдат уточнени допълнително) при мин. 20 туристи
  • входни такси за музеи и обекти, посещавани по желание, и градски транспорт
  • застраховка "Отмяна на пътуване" - по желание и съгласно тарифите и условията на ЗАД „Армеец“.
  • доплащане за медицинска застраховка на ЗК Армеец с покритие 5000 евро за лица от 70 г. до 79 г. - 4 лв. (задължително доплащане). Лица над 79 г. не се застраховат!

Валутен курс: 1 евро = 118 сръбски динара

Часово време: България 12 ч.; Сърбия 11 ч.

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туриста.

Крайният срок за уведомяване, в случай че минималният брой туристи за осъществяване на организираното пътуване не е набран, е както следва:
- 20 дни преди започването на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни
- 7 дни започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност от 2 до 6 дни
- 48 часа преди започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност, по – малка от два дни

Начин на плащане: депозит – 30 % от пакетната цена; доплащане - 15 дни преди датата на отпътуване.

Срокове за анулации и неустойки:
- От деня, следващ деня на записването до 60-тия ден преди датата на заминаване – 10% от основната цена на пътуването на турист.
- От 59-тия ден до 10-тия ден преди датата на заминаване – 30% от основната цена на пътуването на турист.
- От 9-тия ден до 1-вия ден преди датата на заминаване – 100% от основната цена на пътуването на турист.

Необходими документи и условия на пътуване: лична карта или международен паспорт с мин. 6 месеца валидност от датата на отпътуване за български граждани. За деца до 18 г: международен паспорт , нотариално заверена декларация от непътуващия/те родител/и – оригинал и копие, копие от акта за раждане, копие от страницата със снимката в паспорта. Офертата не е подходяща за лица с ограничена подвижност. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

Забележка:
Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка Отмяна на пътуване, покриваща загубите в случай, че са възпрепятствани да пътуват. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Цената и е около 1,5 до 3,5% от заплатената сума, в зависимост от срока на анулация, съгласно условията на ЗАД „Армеец“.Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.
Aко клиента желае може да сключи мед. застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" на по - висока застрахователна премия, както и доброволна застраховка за покриване на разходите за съдействие, включително репатриране на пътуващия в случай на злополука, болест или смърт, стоматологични услуги,загуба на базаж и други според изискванията и тарифите на съответната застрахователна компания.
Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.
Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.