Преференциална оферта

Фестивал на лалето в Истанбул - 135 лв.

Екскурзии в Сърбия

Разпечатайте офертата

3-ти Март в Луковска Баня - 02.03.19.

3 Дни / 2 Нощувки
Автобус

Цена 225 лв.

Информация за програмата
Сподели

МАРТЕНСКИ ПРАЗНИЦИ В СЪРБИЯ - ЛУКОВСКА БАНЯ

Маршрут: София – Ниш – Луковска баня – София

3 дни/ 2 нощувки/ 2 закуски/ 2 обяда/ 2 вечери

Дата на тръгване: 02.03. - 04.03.19.

1-ви ден: София - Луковска баня - София
Отпътуване от София в 07.00 часа от Руски паметник по маршрут: Калотина – Пирот – Ниш-Луковска Баня. Настаняване в хотел Йелак 3*. Обяд. Вечеря. Нощувка.

2-ри ден: Луковска баня
Закуска. Свободно време за релакс и СПА процедури в хотела. Обяд. Свободно време. Празнична вечеря с жива музика. Нощувка.

3-ти ден: Луковска баня
Закуска. Свободно време за релакс и СПА процедури в хотела. Освобождаване на хотела. Туристическа програма в Ниш: Посещение на “Челе кула”, Нишкия Университет, турската крепост от 18 век, на мястото на която се е намирало първото римско укрепление под името Наисус и където днес има множество кафенета и сувенирни магазини, Площада на Освобождението Отпътуване за България. Пристигане вечерта около 21.00ч. в София.

Полезна информация

Цената включва:

 • 2 нощувки със закуски, обeди, една обикновена вечеря в хотел Jelak 3* Луковска баня
 • 1 празнична вечеря с жива музика – с богато меню и неограничено количество напитки
 • Екскурзовод
 • Медицинска застраховка с покритие 5000 евро на ЗК Армеец за лица до 65 г.
 • Транспорт с автобус 2*/ 3*

Цената не включва:

 • Входни такси на посещаваните тур. обекти
 • Разходи от личен характер
 • Доплащане за медицинска застраховка с покритие 5000 евро на ЗК Армеец - 7 лв за лица от 65 до 70 ненавършени години, 9 лв за лица от 70 до 75 ненавършени години, 12 лв за лица от 75 до 80 ненавършени години. Лица над 79 г. не се застраховат!
 • Застраховка Отмяна на пътуване според тарифите на ЗК Армеец

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туриста.

Крайният срок за уведомяване, в случай че минималният брой туристи за осъществяване на организираното пътуване не е набран, е както следва:
- 20 дни преди започването на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни
- 7 дни започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност от 2 до 6 дни
- 48 часа преди започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност, по – малка от два дни или

Начин на плащане: депозит – 30 % от пакетната цена; доплащане - 15 дни преди датата на отпътуване.

Срокове за анулации и неустойки:
- От деня, следващ деня на записването до 60-тия ден преди датата на заминаване – 10% от основната цена на пътуването на турист.
- От 59-тия ден до 10-тия ден преди датата на заминаване – 30% от основната цена на пътуването на турист.
- От 9-тия ден до 1-вия ден преди датата на заминаване – 100% от основната цена на пътуването на турист.

Необходими документи и условия на пътуване: лична карта или международен паспорт с мин. 6 месеца валидност от датата на отпътуване. За деца до 18 г: международен паспорт , нотариално заверена декларация от непътуващия/те родител/и – оригинал и копие, копие от акта за раждане, копие от страницата със снимката в паспорта. Офертата не е подходяща за лица с ограничена подвижност. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

Забележка:

 • Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка Отмяна на пътуване, покриваща загубите в случай, че са възпрепятствани да пътуват. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Цената и е около 1,5 до 3,5% от заплатената сума, в зависимост от срока на анулация, съгласно условията на ЗАД „Армеец“.Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.
 • Aко клиента желае може да сключи мед. застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" на по - висока застрахователна премия, както и доброволна застраховка за покриване на разходите за съдействие, включително репатриране на пътуващия в случай на злополука, болест или смърт, стоматологични услуги, загуба на багаж и други според изискванията и тарифите на съответната застрахователна компания.
 • Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.
 • Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.