Преференциална оферта

Венеция - Милано - 5 дни/3 нощ. - 480 лв.

Празници в Сърбия

Разпечатайте офертата

3-ти Март в Луковска Баня - 01.03.24

4 Дни / 3 Нощувки
Автобус
Оцени тази оферта (5.00 от 1 вот)

Цена 510 лв.

Информация за програмата
Сподели

МАРТЕНСКИ ПРАЗНИЦИ В СЪРБИЯ - ЛУКОВСКА БАНЯ

Маршрут: София – Ниш – Луковска баня – София

4 дни/ 3 нощувки/ 3 закуски/ 2 обикновени вечери/ 1 празнична вечеря с жива музика – с богато меню и неограничено количество напитки в съседния хотел Jelak 3*

Дата на отпътуване: 01.03.24

1-ви ден: София - Луковска баня - София

Отпътуване от Перник в 07.00 часа от Лукойл бензиностанция кв.Изток, София в 07.30 часа от Руски паметник по маршрут: Калотина – Пирот – Ниш-Луковска Баня. Настаняване в хотел Bela Jela, 4*. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

2-ри ден: Луковска баня

Закуска. Разходка до параклиса „Свети Георги” с местен екскурзовод /2 часа/. Свободно време за релакс и СПА процедури в хотела. . Празнична вечеря с неограничено количество напитки и жива музика в съседния хотел Jelak 3*. Нощувка.

3-ти ден: Луковска баня

Закуска. Свободно време за релакс и СПА процедури в хотела. Нощувка.

4 ден: Луковска баня - София

Закуска. Освобождаване на хотела. Отпътуване за гр. Ниш. Свободно време за разходка в центъра на града. Отпътуване за България. Пристигане вечерта около 21.00 часа.

Полезна информация

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туриста.

Крайният срок за уведомяване, в случай че минималният брой туристи за осъществяване на организираното пътуване не е набран, е както следва: 7 дни започване на изпълнението на тур. пакет

Начин на плащане: депозит – 30 % от пакетната цена; доплащане - 15 дни преди датата на отпътуване.

Срокове за анулации и неустойки:

  • За резервации направени по тарифи РАННИ ЗАПИСВАНИЯ за всички видове програми – 95 % от внесеният депозит.
  • За автобусни програми по редовни цени:

- От деня, следващ деня на записването до 60-тия ден преди датата на заминаване – 10% от основната цена на пътуването на турист.

- От 59-тия ден до 10-тия ден преди датата на заминаване – 30% от основната цена на пътуването на турист.

- От 9-тия ден до 1-вия ден преди датата на заминаване – 100% от основната цена на пътуването на турист.

  • За празнични оферти (Великден, Майски празници, Коледа, Нова година и др.) по редовни цени:

- От деня, следващ деня на записването до 91-тия ден преди датата на заминаване – такса резервация 30 лв. на турист, освен случаите когато има издаден самолет билет. Тогава важат условията на превозвача.

- От 90 до 60 дни преди датата на заминаване – 30% от основната цена на пътуването на турист.

- От 59 до 31 дни преди датата на заминаване – 50% от основната цена на пътуването на турист.

- От 30 до 1-вия ден преди датата на заминаване – 100% от основната цена на пътуването на турист.

Необходими документи и условия на пътуване: лична карта или международен паспорт с мин. 6 месеца валидност от датата на отпътуване за български граждани. За деца до 18 г: международен паспорт , нотариално заверена декларация от непътуващия/те родител/и – оригинал и копие, копие от акта за раждане, копие от страницата със снимката в паспорта. Офертата не е подходяща за лица с ограничена подвижност. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

Забележка:

Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” съгласно Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки и др., съгласно условията и тарифите на застрахователната компания. Повече информация в офиса на агенцията. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.

Туроператорът предоставя възможност за сключване на мед. застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" на по - висока застрахователна премия, както и доброволна застраховка за покриване на разходите за съдействие, включително репатриране на пътуващия в случай на злополука, болест или смърт, стоматологични услуги, загуба на багаж и други според изискванията и тарифите на съответната застрахователна компания. Повече информация в офиса на агенцията. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.

Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.