Преференциална оферта

Фестивал на лалето в Истанбул - 135 лв.

Карнавали в Италия

Разпечатайте офертата

Карнавал във Венеция - приказна феерия - 3 нощ. - 22.02.19.

5 Дни / 3 Нощувки
Автобус

Цена 385 лв.

Информация за програмата
Сподели

КАРНАВАЛА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ

Маршрут: София - Белград - Загреб - Любляна - Венеция - София

5 дни / 3 нощувки / 3 закуски

Дати на отпътуване: 22.02. - 26.02.19.

1 ден : София - Белград - Загреб

Отпътуване от София в 06:00 часа от Aвтогара Сердика - паркинга пред Централна ЖП Гара (бивш Трафик Маркет). Пристигане в Загреб вечерта. Настаняване в хотел. Нощувка.

2 ден: Загреб - Верона - Лидо ди Йезоло

Закуска. Отпътуване за Верона. Разглеждане на Верона – Арена ди Верона, къщата на Жулиета, пл. „Бра”, пл. д’Ербе, пл. “Синьория”. Отпътуване към Лидо ди Йезоло. Настаняване в хотел. Нощувка.

3 ден: Венеция

Закуска. Разглеждане забележителностите на Венеция: разходка с корабче от Пунта Сабиони до „Сан Марко” (цената на билета за корабчето не е включена в пакетната цена на екскурзията), посещение на историческия център на Венеция: площад “Сан Марко”, базиликата „Сан Марко”, двореца на Дожите (отвън). Разходка до моста “Риалто”. Ще можете на да се полюбувате от площад „Сан Марко” на най-популярното събитие на Карнавала – “Полетът на Ангела”. Вечерта – завръщане в хотела в Лидо ди Йезоло. Нощувка.

4 ден: Венеция - София

Закуска. Свободен ден за разходки из карнавална Венеция (цената на билета за корабчето от Пунта Сабиони до „Сан Марко“ не е включена в пакетната цена на екскурзията). Възможност за разглеждане галерията на Академията, Ка д’Оро или на островите Мурано и Бурано с техните фабрики за стъкло и дантели. Около 18.30 ч. Отпътуване за България. Нощен преход.

5 ден: София

Пристигане в София вечерта на Автогара Сердика - паркинга пред Централна ЖП Гара (бивш Трафик Маркет).

Полезна информация

Цената включва:

 • Транспорт с лицензиран автобус 3*
 • 1 нощувка със закуска в хотел 2/3* в района на Загреб
 • 2 нощувки със закуски в хотел 2/3* в района на Верона / Лидо Ди Йезело
 • Водач представител от фирмата организатор

Цената не включва:

 • Входни такси за посещаваните обекти по туристическата програма – около 30 евро
 • Билети за корабчетата до Венеция – 60 лв. (задължително доплащане)
 • Застраховка Отмяна на пътуване според тарифите на ЗК Армеец
 • Медицинска застраховка с покритие 5000 евро на ЗК Армеец (задължително доплащане):

- за лица до 65 г. – 4 лв;

- за лица от 65 г. до 70 г. – 5 лв;

- за лица от 71 г. до 75 г. – 6 лв;

- за лица от 76 г. до 79 г. – 9 лв.

Лица над 79 г. не се застраховат!

*ВАЖНО:

- Допълнителни мероприятия се заявяват и заплащат в офиса на агенцията преди отпътуването

- За провеждането на допълнителните екскурзии е необходим минимален брои от 20 записани

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туриста.

Крайният срок за уведомяване, в случай че минималният брой туристи за осъществяване на организираното пътуване не е набран, е както следва:
- 20 дни преди започването на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни
- 7 дни започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност от 2 до 6 дни
- 48 часа преди започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност, по – малка от два дни или

Начин на плащане: депозит – 30 % от пакетната цена; доплащане - 15 дни преди датата на отпътуване.

Срокове за анулации и неустойки:
- От деня, следващ деня на записването до 60-тия ден преди датата на заминаване – 10% от основната цена на пътуването на турист.
- От 59-тия ден до 10-тия ден преди датата на заминаване – 30% от основната цена на пътуването на турист.
- От 9-тия ден до 1-вия ден преди датата на заминаване – 100% от основната цена на пътуването на турист.

Необходими документи и условия на пътуване: лична карта или международен паспорт с мин. 6 месеца валидност от датата на отпътуване. За деца до 18 г: международен паспорт , нотариално заверена декларация от непътуващия/те родител/и – оригинал и копие, копие от акта за раждане, копие от страницата със снимката в паспорта. Офертата не е подходяща за лица с ограничена подвижност. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

Забележка:

 • Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка Отмяна на пътуване, покриваща загубите в случай, че са възпрепятствани да пътуват. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Цената и е около 1,5 до 3,5% от заплатената сума, в зависимост от срока на анулация, съгласно условията на ЗАД „Армеец“.Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.
 • Aко клиента желае може да сключи мед. застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" на по - висока застрахователна премия, както и доброволна застраховка за покриване на разходите за съдействие, включително репатриране на пътуващия в случай на злополука, болест или смърт, стоматологични услуги, загуба на багаж и други според изискванията и тарифите на съответната застрахователна компания.
 • Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.
 • Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.