Преференциална оферта

Почивка в К. Паралия - м. юли и август - 5 нощ. х-л 3*+транспорт-345 лв.

Карнавали в Сърбия

Разпечатайте офертата

Празник на бюрека в Ниш - 15.08.20.

2 Дни / 1 Нощувки
Автобус
Оцени тази оферта (5.00 от 1 вот)

Цена 135 лв.

Информация за програмата
Сподели

ПРАЗНИК НА БЮРЕКА В НИШ "ДНИ НА БЮРЕКА"

Маршрут: София - Ниш - София

2 дни / 1 нощувка / 1 закуска / 1 вечеря

Дата на отпътуване: 15.08.20.

1 ден: София - Ниш

Пристигане в Ниш. Пешеходна разходка в центъра на Ниш - площадът на Освобождението, в центъра на който е Паметникът на освободителите на града, издигнат през 1936 г.; сградата на Кметството, построена за седалище на Народната банка; Националният театър; Крепостта от 18 век, на мястото на която се е намирало първото римско укрепление под името Найсус.Настаняване в хотел. Свободно време за посещение на ежегодният фестивал на бюрека. По време на „Дните на бюрека“, посетителите имат уникална въюможност да опитат най-добрите бюреци, които предлагат водещите производители от страната и чужбина. Вечеря. Нощувка.

2 ден: Ниш - София

Закуска. Свободно време. Отпътуване за България. Пристигане в гр.София вечерта на на ул. Оборище и пл. Александър Невски.

Полезна информация

Цената включва:

 • транспорт с лицензиран автобус/микробус 1*/3*
 • 1 нощ. с 1 закуска в х-л 3*
 • 1 вечеря
 • водач по време на пътуването
 • медицинска застраховка с покритие 5000 евро за лица до 65 г. на ЗК Армеец

Цената не включва:

 • входните такси на посещаваните обекти
 • доплащане за ползване на двойна седалка от един турист – 100 лв.
 • доплащане за медицинска застраховка на ЗК Уника с покритие 5000 евро за лица до 79 г. - 6 лв. (задължително допалщане). Лица над 79 г. не се застраховат!
 • застраховка "Отмяна на пътуване" - по желание и съгласно тарифите и условията на ЗАД „Армеец“
 • доплащане за отпътуване от Пловдив в 04.30ч. (при минимум 20 човека и след потвърждаване 10 дни преди отпътуването) - 30.00 лв.

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туриста.

Крайният срок за уведомяване, в случай че минималният брой туристи за осъществяване на организираното пътуване не е набран, е както следва:
- 20 дни преди започването на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни
- 7 дни започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност от 2 до 6 дни
- 48 часа преди започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност, по – малка от два дни или

Начин на плащане: депозит – 30 % от пакетната цена; доплащане - 15 дни преди датата на отпътуване.

Срокове за анулации и неустойки:
- От деня, следващ деня на записването до 60-тия ден преди датата на заминаване – 10% от основната цена на пътуването на турист.
- От 59-тия ден до 10-тия ден преди датата на заминаване – 30% от основната цена на пътуването на турист.
- От 9-тия ден до 1-вия ден преди датата на заминаване – 100% от основната цена на пътуването на турист.

Необходими документи и условия на пътуване: лична карта или международен паспорт с мин. 6 месеца валидност от датата на отпътуване. За деца до 18 г: международен паспорт , нотариално заверена декларация от непътуващия/те родител/и – оригинал и копие, копие от акта за раждане, копие от страницата със снимката в паспорта. Офертата не е подходяща за лица с ограничена подвижност. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

Забележка:

 • Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка Отмяна на пътуване, покриваща загубите в случай, че са възпрепятствани да пътуват. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Цената и е около 1,5 до 3,5% от заплатената сума, в зависимост от срока на анулация, съгласно условията на ЗАД „Армеец“.Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.
 • Aко клиента желае може да сключи мед. застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" на по - висока застрахователна премия, както и доброволна застраховка за покриване на разходите за съдействие, включително репатриране на пътуващия в случай на злополука, болест или смърт, стоматологични услуги, загуба на багаж и други според изискванията и тарифите на съответната застрахователна компания.
 • Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.
 • Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.