Преференциална оферта

Нова година'20 в Истанбул от 249 лв.

Празници в Румъния

Разпечатайте офертата

Преди Коледа в Букурещ - 14.12.19.

2 Дни / 1 Нощувки
Автобус
Оцени тази оферта (5.00 от 1 вот)

Цена 148 лв.

Информация за програмата
Сподели

ПРЕДКОЛЕДЕН ШОПИНГ В БУКУРЕЩ

Mаршрут: СОФИЯ - БУКУРЕЩ - СОФИЯ

2 дни / 1 нощувка / 1 закуска

Дата на отпътуване: 14.12.19.

1 Ден: София - Букурещ

Отпътуване в 06.00 часа от ул. Оборище и пл. Ал. Невски. Около обяд пристигане в Букурещ. Посещение на един от най-атрактивните търговски центрове в Букурещ "Афи Палас Котрочени" предлагащнад 300 магазина на известни марки, голяма ледена пързалка, водни площи, подземна картинг писта, 4D киносалон, казино и др. След обяд настаняване в хотел 2*/3*. По желание посещение на Коледния базар, който наподобява немските коледни базари, събирайки 65 дървени сергии с красиви ръчно изработени предмети и сувенири, коледни изграчки, сладкиши и др. Нощувка.

3 Ден: Букурещ - София

Закуска. Освобождаване на хотела. Панорамна обиколка на града с автобус: Триумфалната арка, Атене, Народния театър, Патриархалната катедрала, Университета, площада на Революцията, площада на Победата. Фото пауза на Двореца на Чаушеску, в момента държавния парламент, втората по големина сграда в света. Посещение в един от най-големите молове в Букурещ - Банеаса шопинг сити и ИКЕА. Свободно време. Около 15.30ч. отпътуване за България. Пристигане в София късно вечерта на ул. Оборище и пл. Ал. Невски.

Полезна информация

Цената включва:

 • транспорт с лицензиран автобус/микробус 1*/3*
 • 1 нощувка със закуски в хотел 2/3 * в Букурещ
 • водач по време на цялото пътуването

Цената не включва:

 • входните такси на посещаваните обекти
 • пътни, магистрални и сити такси - 10 лв.
 • медицинска застраховка с покритие 5000 евро на ЗК Армеец - 6 лв за лица до 65 ненавършени години, 8 лв за лица от 65 до 79 ненавършени години (заплаща се допълнително) Лица над 79 г. не се застраховат!
 • застраховка "Отмяна на пътуване"

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туриста.

Крайният срок за уведомяване, в случай че минималният брой туристи за осъществяване на организираното пътуване не е набран, е както следва:
- 20 дни преди започването на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни
- 7 дни започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност от 2 до 6 дни
- 48 часа преди започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност, по – малка от два дни

Начин на плащане: 100% при записване

Срокове за анулации и неустойки:
- От деня, следващ деня на записването до 60-тия ден преди датата на заминаване – 10% от основната цена на пътуването на турист.
- От 59-тия ден до 10-тия ден преди датата на заминаване – 30% от основната цена на пътуването на турист.
- От 9-тия ден до 1-вия ден преди датата на заминаване – 100% от основната цена на пътуването на турист.

Необходими документи и условия на пътуване: лична карта или международен паспорт с мин. 6 месеца валидност от датата на отпътуване за български граждани. За деца до 18 г: международен паспорт , нотариално заверена декларация от непътуващия/те родител/и – оригинал и копие, копие от акта за раждане, копие от страницата със снимката в паспорта. Офертата не е подходяща за лица с ограничена подвижност. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

Забележка:

 • Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка Отмяна на пътуване, покриваща загубите в случай, че са възпрепятствани да пътуват. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Цената и е около 1,5 до 3,5% от заплатената сума, в зависимост от срока на анулация, съгласно условията на ЗАД „Армеец“.Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.
 • Aко клиента желае може да сключи мед. застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" на по - висока застрахователна премия, както и доброволна застраховка за покриване на разходите за съдействие, включително репатриране на пътуващия в случай на злополука, болест или смърт, стоматологични услуги,загуба на базаж и други според изискванията и тарифите на съответната застрахователна компания.
 • Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.
 • Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.