Преференциална оферта

Нова година'20 в Истанбул от 249 лв.

Празници в Турция

Разпечатайте офертата

Нова Година в Истанбул 2020 - 30.12.19. - 2 нощ. или 3 нощ. в х-л Eresin Topkapi 5*

4 Дни / 2 Нощувки
Соб. трансп.
Оцени тази оферта (5.00 от 3 вота)

Цена 215 лв.

Информация за програмата
Сподели

Пет звездна Нова Година в ИСТАНБУЛ

Eresin Topkapi Hotel 5*

Дати на тръгване: 30.12.19 - 01.01.20. - пакет от 2 нощувки

30.12.19 - 02.01.20. - пакет от 3 нощувки

Eresin Topkapi Hotel предлага 5-звездно настаняване в историческия район „Топкапъ“. На място има фитнес клуб - Aqua Life Club Fitness & Spa с отопляем закрит басейн, до който можете да получите достъп безплатно. Има и градина. Във всички помещения е осигурен безплатен WiFi.

Eresin Topkapi Hotel предоставя много елегантни, изпълнени със светлина стаи с плоскоекранен телевизор със сателитни канали и бюро. Напълно оборудваната баня е с вана, сешоар, халат и чехли. Хотелът разполага със специално оборудвани стаи за гости с намалена подвижност, както и стаи за непушачи. Помещенията със специални предложения предлагат удобства като безплатен достъп до фитнес залата и безплатни гладачни услуги.

Хотелът ще удовлетвори гастрономическите предпочитания на гостите с богато разнообразие от великолепни международни ястия и традиционна турска кухня. Гостите могат да се насладят на а-ла-карт меню и бюфет меню в ресторант Revan, в зимна градина.

Наблизо има удобна трамвайна спирка. Основните исторически забележителности в района на квартал „Султанахмет“, включително църквата „Света София“, дворецът „Топкапъ“ и покритият пазар „Капалъ чарши“, са на 5 километра от Eresin Topkapi Hotel. Летище Истанбул е на 52 километра.

Фатих е прекрасен избор за хора, интересуващи се от старинен град, архитектура и история.

Полезна информация

Цената включва:

  • по избор 2 / 3 нощувки със закуски на блок маса в х-л Eresin Topkapi Hotel 5*
  • ползване на Спа център - Турска баня, сауна, закрит басейн

Цената не вклюва:

  • Транспорт с аавтобус от София, Пазарджик, Пловдив и Хасково - 75лв (при минимум 35 туристи);
  • Празнична Новогодишна Гала Вечеря: в ресторанта на хотела – 137 лв. /за деца до 4,99 г. безплатно, за деца до 10,99 г. с детско меню 90 лв./; в ресторант Гар мюзик хол – 139 лв./ за деца до 4,99 г. безплатно, за деца до 11,99 г. – 95 лв./
  • Медицинска застраховка на ЗК Армеец с покритие 5000€ за лица до 69 г. по 2 лв. на ден;
  • Паркинг за леки автомобили – 4€ на ден;

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: няма

Крайният срок за уведомяване, в случай че минималният брой туристи за осъществяване на организираното пътуване не е набран, е както следва:
- 20 дни преди започването на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни
- 7 дни започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност от 2 до 6 дни
- 48 часа преди започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност, по – малка от два дни

Начин на плащане: депозит – 30 % от пакетната цена; доплащане - 15 дни преди датата на отпътуване.

Срокове за анулации и неустойки:
- От деня, следващ деня на записването до 60-тия ден преди датата на заминаване – 10% от основната цена на пътуването на турист.
- От 59-тия ден до 10-тия ден преди датата на заминаване – 30% от основната цена на пътуването на турист.
- От 9-тия ден до 1-вия ден преди датата на заминаване – 100% от основната цена на пътуването на турист.

Необходими документи и условия на пътуване: международен паспорт с мин. 6 месеца валидност от датата на отпътуване за български граждани. За деца до 18 г: международен паспорт , нотариално заверена декларация от непътуващия/те родител/и – оригинал и копие, копие от акта за раждане, копие от страницата със снимката в паспорта. Офертата не е подходяща за лица с ограничена подвижност. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

Забележка: Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка Отмяна на пътуване, покриваща загубите в случай, че са възпрепятствани да пътуват. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa. Aко клиента желае може да сключи мед. застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" на по - висока застрахователна премия, както и доброволна застраховка за покриване на разходите за съдействие, включително репатриране на пътуващия в случай на злополука, болест или смърт, стоматологични услуги,загуба на базаж и други според изискванията и тарифите на съответната застрахователна компания. Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туроператотър си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.