Преференциална оферта

Новогодишен купон в Сърбия - Ниш - 398 лв.

Празници в Чехия

Разпечатайте офертата

НОВА ГОДИНА 2019 В ПРАГА

5 Дни / 4 Нощувки
Самолет

Цени от 1156 лв.

Информация за програмата
Сподели

Маршрут: София-Прага

Дати:30.12-03.01

5 дни / 4 нощувки

ДЕН-1 /30.12.2018 г./
Събиране на летище София за полет до Прага. Кацане в Прага. Обзорна обиколка на Прага с екскурзовод на български. Трансфер до хотела. Продължителност на трансфер –около 40 минути. Настаняване. Свободно време. Нощувка.
ДЕН-2 /31.12.2018 г./
Свободно време и възможност за полудневна екскрузия до Кутна Хора и Седлец. Следобед – възможност за полудневна екскурзия до замъка Карлщейн.
Новогодишна вечеря – Очаквайте нашите предложения.
Нощувка.
ДЕН-3 /01.01.2019 г./
Закуска.
Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия:
Екскурзия От другата страна на Вълтава с екскурзовод на български език.
Нощувка.

ДЕН-4 /02.01.2019 г./
Закуска. Свободно време или по желание възможност за допълнителна екскурзия до Дрезден с екскурзовод на български език.
Вечеря в ресторант с традиционна чешка музика и танци и НЕОГРАНИЧЕНА консумация на бира и вино – срещу допълнително заплащане, по желание.

ДЕН-5 /03.01.2019 г./

Закуска. Свободно време или възможност за допълнителни екскурзии по желание:Разходка с корабче по Вълтава с екскурзовод на български език.Напускане на хотела. Трансфер до летището за полет Прага – София с директен полет на Авиокомпания България Ер. Кацане в София. Продължителност на трансфер –около 40 минути.

Полезна информация

Разписание на пoлетите:

• София – Прага – 10:15 ч. – 11:15 ч.

• Прага – София – 16:25 ч. – 19:15 ч.

Трансфер летище – хотел – летище:

Продължителност: около 40 минути в посока с 3*/4*автобус.

Резервации:

Първоначална такса: 350 лв. при подписване на договор.
Краен срок за пълно плащане:31дни преди датата на пътуване.

Условия за прекратяване на договор:

ПЪТУВАЩИЯ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристическия пакет.

Когато ПЪТУВАЩИЯ прекрати договора по горната точка, той е длъжен да заплати на ТУРОПЕРАТОРА такса за прекратяване на договора.

ПЪТУВАЩИЯ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристиеския пакет, без да заплаща никаква такса за прекратяване в случай на неопределими и извънредни обстоятелства, настъпили или случващи се в мястото на дестинацията или в непосредствена близост до него, които засягат значително изпълнението на туристическия пакет или превоза на пътници до дестинацията.

Припрекратяване на договора за туристически пакет съгласно предходната точка, ПЪТУВАЩИЯ има право на пълно възстановяване на всички направени плащания за туристическия пакет, но няма право на допълнително обезщетение.

ПЪТУВАЩИЯ може да прекрати договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати стандартните разходи за прекратяване на договора.

ПЪТУВАЩИЯ дължи такса в размер на първоначалната вноска, ако прекрати договора до 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет.

ПЪТУВАЩИЯ дължи такса в размер на пълната стойност по договора, ако прекрати договора в периода между 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет и датата на започване изпълнението на туристическия пакет включително.

ВАЖНО:

  • Минимален брой туристи: 40 души. При неосъществен минимален брой туристи туроператорът е длъжен да уведоми 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет.
  • Възможна е промяна на полетното разписание, като клиентите ще бъдат уведомени своевременно.
  • Туроператорът си запазва правото да прави промени в програмата.
  • Няма специални медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
  • Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност.
  • Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.

Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма.