Сподели

Магията на Карнавала във Венеция

5 дни / 2 нощувки
Автобус

295 лв.

Джордж Байрон е казал „Всяко пътуване до Италия трябва да започне с Венеция!” и най - подходящият момент да го направите е по време на Карнавала. Ще се потопите в загадъчната тайнственост на костюмите, маските, грима и пищните тържества.

Карнавала в Ксанти

1 ден
Автобус

40 лв.

Карнавалният дух завладява целия град, улиците се изпълват с многобройни маскирани хора и всеки които желае може да вземе участие в карнавалното шествие, да сподели магията на играта, да види и пипне маските, да си пожелае здраве и късмет.

Разгледайте нашите най-продавани, търсени и специални оферти за екскурзии в страната и чужбина, автобусни и самолетни почивки, СПА уикенди, еднодневни екскурзии, хотелски резервации, индивидуални и групови пътувания, екзотични пътешествия, нови предложения и топ дестинации! Доверете ни се, изберете вашата специална оферта за екскурзия или почивка и изживейте едно незабравимо пътуване!

Великденски празници 2018 РАННИ ЗАПИСВАНИЯ!

Цени от 131 лв.

Майски празници 2018 Ранни записвания!

Цени от 131 лв.

Почивки Лято 2018 Ранни записвания!

Цени от 350 лв.

Представяме ви нашите най-изгодни и добри оферти с намаление, с промоционални цени и оферти с отстъпки по ранни записвания! Предложенията са за екскурзии в страната и чужбина, почивки със самолет или автобус, СПА уикенди в България и чужбина, бизнес пътувания, екзотични пътешествия, еднодневни и уикенд екскурзии, хотелско настаняване на атрактивни и намалени цени! Изберете си оферта за пътуване сега и покорете света с нас и нашите топ предложения!

3 нощувки
Автобус

Различният Великден на остров Корфу

375 лв.
2 нощувки
Автобус

Уикенд в Истанбул с посещение на църквата Свети Стефан

131 лв.
5 нощувки
Автобус

Kaпадокия - земя от приказни сънища

450 лв.

Самолетни билети Резервирайте и обиколете света с нас!

Повече

Хотелски резервации Хотели, вили, къщи за гости

Повече

Медицински застраховки Погрижете се за вашата сигурност!

Повече

В нашият блог ще можете да намерите - любопитни факти, увлекателни статии за различни туристически дестинации по света, полезни съвети за вашето пътуване, забавни класации и публикации на различни теми свързани с туризма. По лесен и забавен начин ще ви помогнем да изберете и планирате вашето пътешествие по света! Прочете, научете, изживейте, споделете!

Желязната църква "Свети Стефан"

Карнавал, carnival - всичко е карнавал!