Сподели

Фестивал на лалето в Истанбул

4 дни / 2 нощ. база ВВ
Автобус

131 лв.

Докоснете се до магията на мегаполиса - Истанбул. Насладете се на красотата и аромата на цветната феерия от лалета в целия град през м. Април. ВСИЧКИ ДАТИ - ПОТВЪРДЕНИ! ОГРАНИЧЕНИ МЕСТА!

Красивото Охридското езеро

3 дни / 2 нощ. на база НВ
Автобус

195 лв.

Един град с множество църкви, калдъръмени малки улички, многобройни дюкянчета и кафенета. Град, от който лъха много история, изкуство, спомени и романтика - всичко това е ОХРИД. Разгледайте го с нас на 20.04.18.

Разгледайте нашите най-продавани, търсени и специални оферти за екскурзии в страната и чужбина, автобусни и самолетни почивки, СПА уикенди, еднодневни екскурзии, хотелски резервации, индивидуални и групови пътувания, екзотични пътешествия, нови предложения и топ дестинации! Доверете ни се, изберете вашата специална оферта за екскурзия или почивка и изживейте едно незабравимо пътуване!

Великденски празници 2018 РАННИ ЗАПИСВАНИЯ!

Цени от 131 лв.

Майски празници 2018 Ранни записвания!

Цени от 131 лв.

Почивки Лято 2018 Ранни записвания!

Цени от 350 лв.

Представяме ви най-изгодни и добри оферти с намаление, с промоционални цени и оферти с отстъпки по ранни записвания на туристическа агенция Globus Tours! Предложенията са за екскурзии в страната и чужбина, почивки със самолет или автобус, СПА уикенди в България и чужбина, бизнес пътувания, екзотични пътешествия, еднодневни и уикенд екскурзии, хотелско настаняване на атрактивни и намалени цени! Изберете си оферта за пътуване сега и покорете света с нас и нашите топ предложения!

3 нощувки
Автобус

Различният Великден на остров Корфу

375 лв.
2 нощувки
Автобус

Уикенд в Истанбул с посещение на църквата Свети Стефан

131 лв.
5 нощувки
Автобус

Kaпадокия - земя от приказни сънища

450 лв.

Самолетни билети Резервирайте и обиколете света с нас!

Повече

Хотелски резервации Хотели, вили, къщи за гости

Повече

Медицински застраховки Погрижете се за вашата сигурност!

Повече

В нашият блог ще можете да намерите - любопитни факти, увлекателни статии за различни туристически дестинации по света, полезни съвети за вашето пътуване, забавни класации и публикации на различни теми свързани с туризма. По лесен и забавен начин ще ви помогнем да изберете и планирате вашето пътешествие по света! Прочете, научете, изживейте, споделете!

ПОСЕТЕТЕ ПРЕЗ 2018

Желязната църква "Свети Стефан"